FMS ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ MORENA ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Έρχεται το ντέρμπι της Λάρισας. Ας γεμίσει το κλειστό…

* ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «Ε» * ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ * ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2012 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Του Κ. Γκιάστα
Τι και αν παίζουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η δίψα τους για διάκριση είναι η ίδια. Η αγωνία τους να γεμίσουν το γήπεδο απαράλλαχτη. Οι ομάδες άλλαξαν (τότε ήταν ο ΓΣΛ, η Ολύμπια και η ΕΑΛ) αλλά όχι οι συνήθειες σε ένα τοπικό ντέρμπι και ένα τέτοιο έρχεται αυτήν την Κυριακή στη Λάρισα.
Στο κλειστό του Αλκαζάρ λοιπόν, στις 5 το απόγευμα (για να προλάβουν οι Λαρισαίοι να παρακολουθήσουν και τηλεοπτικά την ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου) ο FMS Αστέρας θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Morena. Οι μεν γηπεδούχοι ψάχνουν την επιστροφή στις επιτυχίες, οι δε φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.
Σε ένδειξη κοινού στόχου τώρα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στην «Ε» και ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που κάνουν.
ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...
Οι δύο πρόεδροι Κώστας Μπαζάκης από πλευράς FMSAστέρα και ο Γιώργος Νασιακόπουλος από πλευράς Φοίνικα Morena ήταν οι πρώτοι που τοποθετήθηκαν. Αρχικά ο Κώστας Μπαζάκης τόνισε: «Είναι ένα κλασικό τοπικό ντέρμπι και εμείς πάμε κόντρα στον κανόνα που λέει πως δύο ομάδες από την ίδια πόλη δεν έχουν καλές σχέσεις. Εμείς έχουμε άριστες σχέσεις σαν σύλλογοι. Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να γεμίσει το γήπεδο και να δει έναν πολύ ωραίο αγώνα και ας κερδίσει ο καλύτερος».
Από την άλλη ο Γιώργος Νασιακόπουλος είπε: «Αυτό το ματς θα είναι μια πραγματική γιορτή για το μπάσκετ της πόλης. Είναι μια πραγματική ευκαιρία για όλους τους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να παρακολουθήσουν παίκτες από τη Λάρισα και ένα ωραίο ντέρμπι. Αλλάξαμε και την ώρα για να μην συμπίπτει με την ΑΕΛ. Ας ελπίσουμε να γεμίσει το κλειστό και να κερδίσει ο καλύτερος»
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι προπονητές. Ο Γρηγόρης Γιασάρης των μελανόλευκων με μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο ανάφερε: «Είναι μια πραγματική ευκαιρία να θυμηθούμε τις όμορφες στιγμές του μπάσκετ στη Λάρισα. Όπως παλιότερα γέμιζε το κλειστό στο Αλκαζάρ είναι καλό να γίνει και τώρα. Ο καθένας έχει τους στόχους του και εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον δικό μας που είναι η νίκη σε κάθε ματς».
Από την πλευρά του ο Θανάσης Μπουλιάκης των γηπεδούχων ως νεότερος τόνισε: «Θεωρώ ότι ο σκοπός των δύο ομάδων πρέπει να είναι η νίκη του λαρισινού μπάσκετ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε μια καλή ομάδα μέσα σε ένα γεμάτο κλειστό».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αν ένας αθλητής έχει φάει με το... κουτάλι τα ντέρμπι στην Λάρισα είναι ο Θοδωρής Λιάκος ο αρχηγός του Φοίνικα Morenaπου υπογράμμισε: «Θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως υπάρχουν δύο λαρισινές ομάδες στην κατηγορία και έτσι διατηρείται ο θεσμός του ντέρμπι. Αυτό είναι υγεία και ο ανταγωνισμός φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα. Ο στόχος του καθένα είναι φυσικά η νίκη αλλά κοινός μας στόχος είναι να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο».
Από πλευράς FMS Αστέρα παρών ήταν ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Μίχος (με εμπειρία σε τέτοια ντέρμπι από την παρουσία στον Ολυμπιακό Βόλου παλιότερα) που είπε: «Πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια στόχος όλων είναι  έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να το γεμίσει και να βοηθήσει και τις δύο ομάδες. Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίσουμε. Ο παράγοντας έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και ελπίζω να τον εκμεταλλευτούμε».
 
 
 
 
Στα 5 ευρώ το εισιτήριο
ανοίγουν και οι δύο θύρες
Το εισιτήριο του αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Λόγω του ήδη μεγάλου ενδιαφέροντος και της περσινής εικόνας (που γέμισε το κλειστό) θα ανοίξουν και οι δύο θύρες για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στις θύρες του κλειστού.
 
 
 
Ορίστηκαν
οι διαιτητές
Η Μαρία Αργυρού (Α2' κατηγ.) του συνδέσμου διαιτητών Χαλκιδικής και ο Μελανίδης Μάριος (Γ' κατηγ.) του συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας, είναι οι δύο διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν το ματς.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass