ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ:

Θα είναι δύσκολο το ματς στην Καρδίτσα

*ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ OΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2012 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή ο Οικονόμος
Τσαριτσάνης, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 3 το απόγευμα στο στάδιο της Καρδίτσας, με την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2
Οι «Πράσινοι» έχουν τις δυνατότητες για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να αποδώσουν σύμφωνα με αυτές και να πιστέψουν στην επιτυχία.
Σίγουρα θα χρειασθεί να υπερβάλουν εαυτούς για να πετύχουν τον στόχο τους και παράλληλα να εκμεταλλευτούν τα λάθη που θα κάνει ο αντίπαλός τους.
Για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Καρδίτσα, ο τεχνικός του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Αναμφισβήτητα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Θα αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα και με ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Σεβόμαστε την Αναγέννηση όπως όλες τις ομάδες, όμως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την εμφάνιση που κάναμε στη Λευκάδα και με την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Αιγινιακό, τα παιδιά αξίζουν κάτι καλύτερο».
Από αγωνιστικής πλευράς το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Βαγγέλης Φτίκας που δεν έχει αποθεραπευθεί ακόμη από τον τραυματισμό του.
*Όσον αφορά στην Αναγέννηση, τα προβλήματα για τον Σάκη Θεοδοσιάδη εστιάζονται στον Τζιάνη που έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν θα μπορέσει να προσφέρει   τις υπηρεσίες του, ενώ μάλλον και ο στρατευμένος Μπιτέλης είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει άδεια.
*Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντίπαλοι και σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Τσαριτσάνη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4.
*Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Οικονόμος έχει στο ενεργητικό του δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ η Αναγέννηση δυο ισοπαλίες και μια νίκη.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass