ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ισοπαλία παραχώρησε ο Οικονόμος

*ΣΤΟ 42΄Ο ΜΠΑΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΜΠΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2012 23:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:23
 Στο 6ο για εφέτος και τελευταίο όσον αφορά το στάδιο της προετοιμασίας φιλικό του παιχνίδι, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδό του παίζοντας με τον Ρήγα Φεραίο (ομάδα που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος).
Σε ένα σχετικά ήρεμο αγωνιστικά ματς οι παίκτες της Τσαριτσάνης δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν ήταν ωστόσο τυχεροί στην τελική τους ενέργεια, καθώς δεν κατάφεραν να πετύχουν περισσότερα τέρματα απέναντι σε έναν αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας και δυναμικότητας.
Το 1-0 σημείωσε ο Μπαλής στο 42΄ με κοντινό σουτ ύστερα από πάσα του Βούλγαρη. Σημαντική ευκαιρία να σημειώσει τέρμα είχε ο Καραγιάννης στο 75΄ μετά από συνδυασμένη ενέργεια του ιδίου με τους Κουλτσιάκη και Μπαλή. Επίσης στο 89΄ ο Φτίκας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα από πολύ κοντά στα δίχτυα του τερματοφύλακα Τσουμπέκου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία ο Οικονόμος στο Ρήγα Φεραίο να ισοφαρίσει 3 λεπτά αργότερα (90+2΄) με κοντινό πλασέ του Μπίκα.
Περισσότεροι από 100 θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Στις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας» βρέθηκε και ο Αλέξης Νικούλης (κάνει αποθεραπεία από πρόσφατη εγχείρηση χιαστού).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζιόλας Δημήτρης με βοηθούς τους κ. Σουλιώτη Νικόλαο και Προβίδα Παναγιώτη.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γ.): Θεοδωρόπουλος, Παπακωνσταντίνου (82΄ Τσιανάκας), Πρικάκης, Αγγελίνας, Μάντζιος, Τσετιροκλής (73΄ Εράλντο), Μπαλής (87΄ Σιαφαρίκας), Καράμπελας (56΄ Λιλολάρι), Βούλγαρης (70΄Φτίκας), Καραγιάννης (82΄ Παναγιώτης Αντ.), Κουλτσιάκης (80΄Φαρμάκης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης Απόστολος.): Τσουμπέκος, Ρηγίνος, Γουτούλης, Κόκκας, Γούτσος, Μπακάλης, Χατζής, Γάρος, Τσούκαλης, Μπίκας, Πάσχος. Αγωνίσθηκαν στο β΄ μέρος και οι Μιχολίτσης, Ρούκας, Ρέβης, Γκουντόλος και Κατσίκης.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass