Ο ΑΣΤΕΡΑΣ FMS ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΙΛΚΙΣ (18.00)

Θέλουν να «διπλώσουν» τις νίκες τους

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ MORENA ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2012 23:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:23
 Του Κ. Γκιάστα
Με στόχο να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες της πρεμιέρας αγωνίζονται σήμερα το απόγευμα οι λαρισινές ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ο Αστέρας FMS υποδέχεται τον Αετό Κιλκίς στο κλειστό του Αλκαζάρ ενώ ο Φοίνικας Morena ταξιδεύει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομώνυμη ομάδα. Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων είναι τα εξής:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ
Στο κοινό του θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο Αστέρας. Μετά την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία στον Παλαμά κόντρα στους Τιτάνες οι παίκτες του Αστέρα καλούνται να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και να αντιμετωπίσουν τον Αετό Κιλκίς στο κλειστό του Αλκαζάρ.
«Θεωρώ πως ομάδα που έχει στόχους και σέβεται τη δουλειά που κάνει καθημερινά στο γήπεδο δεν πρέπει να χάνει εντός εδρας παιχνίδι. Θα θέλαμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι να συνοδευτεί και από καλή εμφάνιση» τόνισε στην «Ε» ο τεχνικός Θανάσης Μπουλιάκης και συνέχισε: «Στο παιχνίδι αυτό θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Παράλληλα καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών».
Στα αγωνιστικά νέα τώρα η μοναδική απουσία θα είναι αυτήν του Δημήτρη Τριανταφύλλου που δεν θα βρίσκεται στη Λάρισα για προσωπικούς λόγους.
Η αποστολή του Αστέρα θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χαιρετίδης, Τσαβές, Πάντος, Μηλιώνης, Κυριακόπουλος, Λάππας, Μπάρμπας, Πασχάλης, Γούλας, Γαλάνης, Μίχος, Καραμουσκέτας.
* Εν τω μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ να δώσουν το «παρών» στο κλειστό του Αλκαζάρ για να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτό το πρώτο ματς.
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η πρώτη εικόνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά ήταν ικανοποιητική για τον Φοίνικα. Οι «μελανόλευκοι» κέρδισαν τον Πρωτέα Γρεβενών με μεγάλη άνεση αλλά σήμερα αναμένεται να έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο.
Αγωνίζονται στο πρώτο εκτός έδρας ματς και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που έχει προέλθει από συνένωση εκπροσωπώντας μια ολόκληρη πόλη, τα Γιάννινα.
«Γνωρίζουμε πως τα Γιάννινα θα περιμένουν αυτό το ματς με μεγάλη αγωνία για την πρώτη νίκη καθώς προέρχονται από μια συνένωση. Εμείς όμως κοιτάμε μόνο τη δική μας απόδοση και τη δική μας προσπάθεια. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης στην «Ε».
Μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα καθώς ο αρχηγός, Θοδωρής Λιάκος και ο Σέργιος Τσιαμπαλής μπήκαν στις προπονήσεις από την Πέμπτη και έπειτα. Ωστόσο το ευχάριστο είναι πως ο Σπύρος Παπαβασιλείου είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.
Η αποστολή του Φοίνικα θα αναχωρήσει σήμερα στις 12.45 από τα Γυμνάσια της Λάρισας και σε αυτή θα είναι οι εξής παίκτες: Σαριμπαλίδης, Μανώλας, Τσιαμπαλής, Λιάκος, Τσούμας, Τσιτσιβάς, Αθανασόπουλος, Παπαβασιλείου, Γκαγκανάσιος, Αποστολάκης, Γοργόλης και Παπαδόπουλος.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 18.00 Ιωάννινα-Φοίνικας Morena Παπανικολάου Γ-Μελανίδης (Καρακώστας)
Άργους Ορεστικό 18.00 Άργος Ορεστικό-Αργοναύτης Τσουμαχίδης-Ζαχαρής (Μπαταούλα)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι Κοζ.-Ηρακλής Κοζ. Τζίμα-Τσιρτσιμάλης (Βόντζας)
ΔΑΚ Αριδαίας 18.00 Αριδαία-Βυζαντινός Αγορογιάννης-Καρακώστας (Μελανίδης)
Αλκαζάρ 18.00 Αστέρας FMS-Αετός Κιλκίς Μαραθιώτης-Κατσιάνης (Βαρνάς)
ΔΑΚ Γρεβενών 18.00 Πρωτέας Γρ.-Τιτάνες Παλαμά Λόρτος-Δαμίγος (Κιπουρίδης)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φοίνικας Morena       2
Αργοναύτης    2
Ηρακλής Κοζάνης     2
Αριδαία           2
Διόσκουροι Κοζάνης 2
Αστέρας FMS            2
Τιτάνες Παλαμά         1
Βυζαντινός      1
Αετός Κιλκίς   1
Άργος Ορεστικό        1
Ιωάννινα          1
Πρωτέας Γρεβενών   1
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass