ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ

Η άλλη όψη του ποδοσφαιριστή…

* ΑΠΟ ΤΟΝ... ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2004

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:18
 Η άλλη όψη του ποδοσφαιριστή , το κοινωνικό πρόσωπο που έχει αλλά και πώς ένα παιδί από τον... βάλτο φθάνει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και πάνω από είκοσι χρόνια κάνει πρωταθλητισμό είναι τα χαρακτηριστικά του βιβλίου «Ο αγώνας της ζωής μου» που έγραψε ο Αντώνης Νικοπολίδης και μέσα από την αυτοβιογραφία του στέλνει μηνύματα σε όσα νέα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα αλλά και στους νυν ποδοσφαιριστές που μερικοί στα 33 χρόνια θεωρούν ότι τελειώνουν την καριέρα τους ενώ ο ίδιος κάνει συμβόλαιο για..επτά χρόνια και μάλιστα κάποια από αυτά θεωρούνται τα κορυφαία της καριέρας του.
Το βιβλίο παρουσιάστηκε χθες στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο παρουσία του Δημήτρη Χαλαστάρα του ανθρώπου που θα πάρει το μεγάλο μέρος των εσόδων του βιβλίου και βρίσκεται σε κέντρα αποθεραπείας στη Λάρισα μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε και επί δώδεκα χρόνια παλεύει για να ξαναπερπατήσει.
Παράλληλα υπήρξε συγκίνηση στην αίθουσα από την παρουσία του Λαρισαίου Χρήστου Κλέτσα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ως τερματοφύλακας το 1950 αλλά και του Γιώργου Πλίτση που και αυτός κάποιο διάστημα (εποχή Κοσκωτά) ανήκε στον Ολυμπιακό.
Την εκδήλωση που επιμελήθηκε η Μαρία Μπέλτσιου ξεκίνησε με μια απονομή που έκανε ο προέδρος της ΔΟΠΑΕΛ Μιχάλης Τσακίρης στον διεθνή τερματοφύλακα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βάιος Κυριτσάκας, Κώστας Λυγούρας, Γιάννης Αλεξούλης οι προπονητές ποδοσφαίρου Αποστόλης Νεμπεγλέρας , Μάκης Αλεξούδης , ο γενικός αρχηγός της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Χρήστος Λεβέντης και ο πρώην πρόεδρος τα ΕΠΣΛ Παύλος Καραβασώνης.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Βουλάγκας ενώ για το βιβλίο μίλησε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας και ο εκπρόσωπος της εκδοτικής εταιρίας (MVP) Βασίλης Παπαθεοδώρου.
Τελευταίος ομιλητής ο Αντώνης Νικοπολίδης που έβγαλε συναίσθημα μιλώντας για τον χαμό του πατέρα του και τις επιπτώσεις στη ζωή του και τη χειρότερη ήττα της αθλητικής του ιστορίας που ήταν στο παιχνίδι εθνικών ομάδων Ελλάδας-Τουρκίας 1-4 για να ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους που ήθελαν να μάθουν άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Αντώνη Νικοπολίδη.
Η πετυχημένη βραδιά έκλεισε με μια ομιλία της συζύγου του Νικοπολίδη Βάσως Στασινού που ήταν ο ηθικός...«αυτουργός» της έκδοσης του βιβλίου που φανερά «τρακαρισμένη» (κλήθηκε από την υπεύθυνη της εκδήλωσης ξαφνικά) προσπάθησε να περιγράψει και τη ζωή της μαζί με τον Αντώνη μέσα από τα αθλητικά τους βιώματα(υπήρξε και αυτή διεθνής παίκτρια του μπάσκετ).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass