Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΜΕ 3-0

Τον τίμησε μεν, τον νίκησε δε...

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:18
 Τον πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα του έδωσε χθες ο ΑΣ Πυργετού, που υποδέχθηκε τον νεοφώτιστο στην Δ' Εθνική Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ομάδα στην οποία έκλεισε τη μεγάλη καριέρα του ο Αποστόλης Στύλος και πλέον αποτελεί στέλεχος της τεχνικής της ηγεσίας. Επιθυμία των ανθρώπων του Πυργετού ήταν - παράλληλα με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού - να τιμηθεί για την πλούσια προσφορά του ο Κατερινιώτης επιθετικός (συνολικά πρώτος σκόρερ κατά την παρουσία της ομάδας στη μικρότερη εθνική κατηγορία) και, πριν την έναρξη, του δόθηκε συμβολικά ανθοδέσμη από τους αρχηγούς (και πρώην συμπαίκτες του) Γιώργο Κουρδή - Χρήστο Γκικούδη και τον εκπρόσωπο της διοίκησης Αντώνη Κουρκούμπα.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-0, χάρη σε τρία γκολ εξαιρετικής ομορφιάς που χειροκροτήθηκαν από τους θεατές της συνάντησης.
Το σκορ άνοιξε στο 5' ο Νάστας με συρτό σουτ εκτός περιοχής, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 35' ο Ζαφειρίου με φαλτσαριστό πλασέ επίσης εκτός μεγάλης περιοχής.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69' υπό δοκιμήν παίκτης με σέντρα-σουτ από δεξιά, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Καρασκόρδα.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι Λάμπρος Βλιώρας-Γιώργος Αναστασίου-Μιχάλης Τσαμπάς.
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης):Γκικούδης (56' Αν.Κουρδής), Μπαχτσιβάνος (61' υπό δοκιμήν παίκτης), Καρκαντάς (46' Καραπιπέρης), Ψωμολιάς (46' Ταυλαρίδης), Μαντζαφούλης, Γ.Κουρδής, Νάστας (29' λ.τρ. Ρέψης), Τριτάρης (46' Πότσης), Σάββας (46' Γκαραλιάκος), Ζαφειρίου (68' Ζιώγας), Κούρο.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Παπούλας-Αποστόλης Στύλος):Παπανικολάου (46' Καρασκόρδας-80' Λαφατζής), Γελαδάρης (81' Καρυώτης), Καπασακαλίδης, Μπέης (87' Αδαμίδης),Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Μπεκιάρης (87' Γκόλιας), Κλιάνης (73' Πάτσιος), Τσιαμπέρας (46' Ευαγγελόπουλος), Νάκας, Παπαδόπουλος (46' Κοτσιαρίδης).
*Νέο φιλικό αγώνα θα δώσει μεθαύριο Σάββατο ο ΑΣ Πυργετού, αντιμετωπίζοντας στο Βελεστίνο τον Ρήγα Φεραίο που επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου στην Δ' Εθνική.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass