ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Βροχή τα γκολ με το καλημέρα

* Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2012 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ ήταν ο Ηρακλής Λάρισας που επιβλήθηκε στο Λαρισινό ντέρμπι με 4-2 του Τοξότη ο οποίος αποχώρησε με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Οι Αγ. Αναργύροι έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από την αρχή και πήραν δίκαια τη νίκη επί της Θύελλας με 3-0, ενώ στη Δολίχη ο Δολιχιακός αν και μέχρι το 80’ έχανε με 3-2 κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στα τελευταία λεπτά και να πάρει τη νίκη με 4-3 επί του Παραποτάμου που εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία αλλά και για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.
Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους Αναγέννηση Φαρσάλων, Δευκαλίων Κρανιάς και Δαμασιακός που πέτυχαν εκτός έδρας νίκες επί των Ν. Νίκης Νίκης (3-2), Πλατυκάμπου (1-0) και Βουκεφάλα (4-3) αντίστοιχα, η Δάφνη Γλαύκης έστω και με το φτωχό 1-0 (με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) επικράτησε του Ροδιακού, ενώ στο Ομορφοχώρι, Δόξα και Άρης Κουλουρίου έμειναν στο 0-0.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ομορφοχώρι-Κουλούρι        0-0
Ηρακλής Λ.-Τοξότης Λ.        4-2
Αγ. Ανάργυροι-Ατρόμητοι/Θύελλα   3-0
Πλατύκαμπος-Δευκαλίων     0-1
Βουκεφάλας-Δαμασιακός    3-4
Νέα Νίκη Νίκης-Αναγέννηση Φ.        2-3
Δολιχιακός-Παραπόταμος   4-3
Γλαύκη-Ροδιακός      1-0
Ρεπό: ΠΑΟΛ Αβέρωφ
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αγ. Ανάργυροι           3-0      3
Ηρακλής Λ.    4-2      3
Δαμασιακός   4-3      3
Δολιχιακός     4-3      3
Αναγέννηση Φ.           3-2      3
Δευκαλίων      1-0      3
Γλαύκη            1-0      3
Κουλούρι        0-0      1
Ομορφοχώρι 0-0      1
Παραπόταμος            3-4      0
Βουκεφάλας 3-4      0
Νέα Νίκη Νίκης          2-3      0
Ροδιακός        0-1      0
Πλατύκαμπος            0-1      0
Τοξότης Λ.      2-4      0
Ατρόμητοι/Θύελλα     0-3      0
Αβέρωφ         0-0      0
*Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ έχει κάνει το ρεπό του.
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αβέρωφ         -           Νέα Νίκη Νίκης
Αναγέννηση Φ.           -           Βουκεφάλας
Δαμασιακός   -           Γλαύκη
Δευκαλίων      -           Ομορφοχώρι
Ροδιακός        -           Αγ.Ανάργυροι
Κουλούρι        -           Δολιχιακός
Ατρόμητοι/Θύελλα     -           Ηρακλής Λ.
Παραπόταμος            -           Τοξότης Λ.
*Ρεπό: Πλατύκαμπος
 
Πραγματικό ντέρμπι
Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της φετινής πρεμιέρας αφού πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Τοξότη με 4-2.
Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατούς αντιπάλους που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί από το κέντρο και μπροστά ενώ στην άμυνα (και ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας) παρουσίασαν πολλές αδυναμίες. Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης είχε μια πιο ισορροπημένη εικόνα και παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε σε γενικές γραμμές είχε καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλό του.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Μακανίκα, όμως ο Τοξότης ισοφάρισε σε 1-1 στο 23’ με τον Σαμαρά, ενώ στο 24’ και στο 25’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν.
Τελικά στο 31’ ο Τσινούδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ηρακλή κάνοντας το 2-1 και ο Ζησάκης στο 52’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 65’ όταν ο Βελίδης μείωσε σε 3-2, όμως στο 74’ έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ν. Παππά (εκφράζοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία). Παρ’ όλα αυτά πίεσαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Τελικά στο 88’ ο Φιλίππου έβαλε οριστικό τέλος στο παιχνίδι κάνοντας το 4-2.
Διαιτητής: Ηλ. Αναστασίου (εξέφρασαν έντονα παράπονα οι φιλοξενούμενοι)
Βοηθοί: Ντούρμα (πολύ καλή), Μάνος (καλός).
 
«Γκραν γκινιόλ» στη Δολίχη
Νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά πέτυχε ο Δολιχιακός επί του Κεραυνού Παραποτάμου.
Οι φιλοξενούμενοι αν και ξεκίνησαν το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς στο 25λεπτο προηγήθηκαν με 2-0 δεν μπόρεσαν να γευθούν τη χαρά της νίκης τελειώνοντας το παιχνίδι με 9 παίκτες. Οι άνθρωποι του Παραποτάμου εξέφρασαν πολλά παράπονα για τον διαιτητή κ. Κορέστη αλλά διαμαρτυρήθηκαν και για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.
Στο 11’ ο Ψιμούλης έκανε το 0-1 και στο 25’ ο Κουκουτσέλος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.
Στο 43’ ο Θεοδωράκης με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2, ενώ στο 49’ ο Κ. Σουγλής με τακουνάκι μετά από συρτή σέντρα ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 75’ ο Αβραμούλης με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Κεραυνό κάνοντας το 2-3 όμως στο 81’ με πέναλτι ο Καζάκης (το κέρδισε ο Πουρσανίδης) ισοφάρισε σε 3-3. Στο 82’ αποβλήθηκε ο Ψιμούλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 84’ ο Γούργος επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο στο 86’ ο Πουρσανίδης που διαμόρφωσε το τελικό 4-3 ενώ στο
88’ ο Καζάκης εκτέελσε πέναλτι άουτ.
Στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού μεταφέρθηκαν δύο παίκτες του Παραποτάμου. Πρόκειται για τους Σαρρή και Δελητζανή.
Διαιτητής: Κορέστης (εκφράστηκαν παράπονα από τους φιλοξενούμενους)
Βοηθοί: Γ. Αναστασίου (εκφράστηκαν παράπονα από τους φιλοξενούμενους), Χρ. Παπαδημητρίου (πολύ καλός).
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Καζάκης): Γκάτας, Χαλκίδης, Θεοδωράκης, Αλβανός (74’ Γεωργούλας), Καζάκης, Ζιώγας (76’ Πουρσανίδης), Σ. Σουγλής, Ζ. Σουγλής (29’ Τσάτσος), Τζίκας, Κ. Σουγλής.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Μπακατσής): Ζήκος, Γκόλιας, Τατίας, Σαρρής (40’ λ.τ. Γούργος), Δελητζανής (30’ λ.τ. Αβραμούλης 7), Κουκουτσέλος, Βασίλιεφ, Φωλίνας (85’ Πατσώνης), Σερίφης, Ζιούστης 7, Ψιμούλης.
 
Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων έκανε φανερές τις προθέσεις του. Έτσι λοιπόν μόλις στο 3’ ο Ακρίβος έκανε μια κάθετη μπαλιά αλλά η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Στο 23’ ο Κολοβός πέτυχε το 2-0 με τεχνικό διαγώνιο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» και στο 73’ ο Σαλγκάμης με πλασέ μετά από μπαλιά του Ντουρουντάκη διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι Ατρόμητοι/Θύελλα προσπάθησαν για το καλύτερο δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως με τον Γκουντάρα ο οποίος είχε και ένα δοκάρι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Γραβάνης): Καραποστόλης, Παπακωνσταντίνου, Ακρίβος (51’ λ.τ. Χατζηλιάδης), Παπακώστας, Ιλιάζι, Τσιφλίζογλου, Κολοβός, Γρίβας (73’ Ντουρουντάκης), Αμαρλαριώτης (80’ Βασιλείου), Κουσιάς, Σαλγκάμης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Βουτυρίτσας): Καλλιμάνης, Νταλαγιώργος, Αλεξόπουλος (51’ Σαμψάρης), Κουτζούμης, Γκαραγκούνης, Νταφόπουλος (46’ Σταμουλάκης), Βουτυρίτσας, Ζησάκης, Γκουντάρας, Γκιαουράκης, Μαργαρίτης (46’ Σολάκου).
 
Έμειναν στις ευκαιρίες
Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Ομορφοχώρι αφού οι δύο αντίπαλοι αρκέστηκαν στις ευκαιρίες. Δύο δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι ήταν ο απολογισμός της αναμέτρησης ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Άρη Κουλουρίου.
Ο Άρης Καπετάνιος είχε δοκάρι στο 35’ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 73’ ο Γκόλαντας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο έμπειρος Ζεϊμπέκης επενέβη σωτήρια. Το δοκάρι για την ομάδα του Κουλουρίου είχε λίγο αργότερα στο 77’ ο Απ. Καρλιγκιώτης.
ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ (Ρακιτζόγλου): Ζεϊμπέκης, Μωραϊτης, Καπετάνιος Ι., Φαρμάκας, Καραγιαννόπουλος, Βιλανάκης, Ασίκογλου (65’ Κοντογιάννης), Τσάτζος (60’ Πράσινος), Δαλαμπύρας (80’ Χριστοδούλου Στ.), Μητσιάκος, Καπετάνιος Α.
ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ (Τσιβόπουλος): Κουκουφίκης, Παρασχάκης (88’ Παλάσκας Θ.), Παλάσκας Ν., Γκουντουμάνης, Καρλιγκιώτης Μ., Μοσχοβίτης, Θάνος, Καρλιγκιώτης Α. (85’ Θανασάρας), Γκόλαντας, Κωνσταντάς, Κίτσας (75’ Χατζής).
 
ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
Αγγλικό σκηνικό με αγγλικό σκορ είχαμε στο μας του Βουκεφάλα με τον Δαμασιακό. Οι φιλοξενούμενοι τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-4. Ο Δαμασιακός προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ των Γεωργαντζά και Σεΐζη. Στη συνέχεια μείωσε με πέναλτι ο Πικούλης και ο Χαρούλης ισοφάρισε σε 2-2. Ο Μπουκουβάλας του Δαμασιακού έκανε το 2-4 και στο τέλος το μόνο που κατάφερε ο Βουκεφάλας ήταν να μειώσει με τον Πικούλη σε 3-4.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για δύο περιπτώσεις πέναλτι στην επανάληψη.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Μπατζιόλας, Παπαϊωάννου (75’ Νόκας), Μπλάνας, Μαυρομιχάλης, Νεράτζης Κ., Νεράτζης Γ., Γκρέτσης, Τσιακάρας, Ακριβόπουλος, Χαρούλης, Πικούλης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Τσάλτας, Σακελλαρίου (80’ Πρατσίλας), Οικονόμου, Μπακαίμης, Λέτσιος Αγ., Καρακάνος, Ιωαννίδης, Σεΐζης, Λούτσος (55’ Γεωργάκης), Γεωργαντζιάς, Μπουκουβάλας.
 
«ΔΙΠΛΟ» ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 10
Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Δευκαλίων Κρανιάς. Σε ένα παιχνίδι σε βαρύ γήπεδο ο Ράμμος στο 50’ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να τονίσουμε πως από το 30’ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Δημήτρης Κοντοτάσιος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
ΚΡΑΝΙΑ: Λυκάι, Καραπέτσας, Αργυρίου,, Σκάντζος Γ., Τρικάλης Ηλ. (60’ Λιάκος), Ράμμος Κ., Μπατσίλας Θ. (80’ Κατσαβός), Κουτσιώρας Θ., Καραμπάλιος, Κοντοτάσιος, Τριανταφύλλου (75’ Τρικάλης Π.).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass