ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ

Σε ρόλο πρωταγωνιστή

* Γιάννης Σιάρκος: Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2012 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Έτοιμος για την υπέρβαση δηλώνει φέτος ο Ηρακλής Ομολίου. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου ανεβάζει τον πήχη με στόχο να κάνει το άλμα στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και παράλληλα να θέσει τις βάσεις για μια σταθερά ανοδική πορεία στο μέλλον.
«Η φετινή χρονιά θέλουμε να αποτελέσει σταθμό για την ομάδα. Δεν το κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Έχουμε κάνει προσθήκες ικανών παικτών και τα δεδομένα πλέον αλλάζουν στον Ηρακλή Ομολίου» δήλωσε ο τεχνικός Γιάννης Σιάρκος μιλώντας για τη φετινή χρονιά και πρόσθεσε:
«Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό σε όλα τα επίπεδα. Να δημιουργήσουμε δηλαδή μία ομάδα όπως πρέπει να είναι. Η διοίκηση και ο πρόεδρος Λάκης Κάμπας στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας και όλοι μαζί θα επιδιώξουμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που θέτουμε φέτος».
-Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;
«Υπάρχουν φυσικά δυσκολίες στην κατηγορία. Είναι ιδιόρρυθμο το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλούς παίκτες και παράλληλα καλούς χαρακτήρες και το μόνο που απομένει είναι να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε μία όσο το δυνατόν ανταγωνιστική εικόνα.
Οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν αλλά εμείς με τις μεταγραφές που κάναμε όπως των Βλασιάδη, Τάχατου, Καραμπέκου και του Σιδηρόπουλου οι οποίοι προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες και έχουν εμπειρίες θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο.
Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά σκληρή δουλειά και συνέπεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας οι οποίες θα είναι μεγάλες φέτος. Η Γ’ ΕΠΣΛ θα είναι αρκετά ανταγωνιστική γιατί έχουν έρθει αρκετά έμπειροι παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες».
ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τον Ηρακλή Ομολίου είναι η έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος στο γήπεδο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
«Υπάρχουν προβλήματα σχετικά με το γήπεδο και θέλουμε τη βοήθεια της δημοτικής αρχής» επισήμανε ο Γιάννης Σιάρκος και κατέληξε:
«Δεν υπάρχει ρεύμα για τις βασικές ανάγκες, ενώ παράλληλα το γήπεδο δεν διαθέτει ούτε ηλεκτροφωτισμό. Με δική μας παρότρυνση και πίεση προχωρήσαμε το θέμα και ευελπιστούμε μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει ταχτοποιηθεί».
 
Οι μεταγραφές
Εννέα είναι τα νέα πρόσωπα για την ομάδα του Ηρακλή Ομολίου, ενώ κανένας από τον περσινό βασικό κορμό δεν αποχώρησε.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Νίκος Τάχατος μεσοεπιθετικός (Απόλλων Λάρ.), Θάνος Βλασιάδης μέσος (ΑΕΔ Νίκαιας), Ηλίας Σιδηρόπουλος τερματοφύλακας (Δαμασιακός), Αντώνης Καραμπέκος αμυντικός (Αιγάνη), Παναγιώτης Καραμπέκος αμυντικός (Αιγάνη), Γιώργος Ραποτίκας αμυντικός (Καλαμάκι), Σπάρτακος Γεωργιάδης επιθετικός (Καλαμάκι), Ανδρέας Παπακωστούλης επιθετικός (Προοδευτική), Νίκος Πολυζάς τερματοφύλακας (Σειρήνα Γρεβενών).
 
Τι δήλωσαν οι παίκτες
Αισιόδοξοι για τη φετινή χρονιά παρουσιάστηκαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ομολίου. Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένοι εξ αυτών:
Ν. Τάχατος: «Ξεκινάμε τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες με σκοπό να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγές στο ρόστερ και εκτιμώ ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε»
 Δ. Καμπίσης: «Υπάρχει διάθεση απ’ όλους για προσφορά το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο».
Θ. Βλασιάδης: «Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης του συλλόγου και της εμπιστοσύνης που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουν παίκτες με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και παράλληλα νέα παιδιά που υποστηρίζουν τη συλλογική προσπάθεια».
Ηλ. Σιδηρόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο ωστόσο η όρεξη για δουλειά που έχουν όλα τα παιδιά είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass