ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

Λύκοι στη… Λάρισα

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2012 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Κ. Γκιάστα
Εμφάνιση… λύκων σημειώθηκε στη Λάρισα. Ωστόσο αυτοί οι Λύκοι δεν ήρθαν ούτε να δαγκώσουν ούτε να επιτεθούν. Είναι οι Λύκοι που αποτελούν μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη.
Μια παρέα γεμάτη αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι για το ποδόσφαιρο αποφάσισε να στήσει μια ομάδα στην περιοχή της Νεάπολης. Μαζεύτηκαν λοιπόν αρκετοί έμπειροι παίκτες και με προπονητή τον Γιάννη Παπαναστασίου θα παίξουν φέτος για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ (Γ΄).
Γιατί Λύκοι όμως; Ρωτήσαμε τον γενικό αρχηγό Λευτέρη Λελέδη για να μας απαντήσει: «Έγινε τελείως τυχαία. Εμείς ψάχναμε για όνομα και θέλαμε κάτι ξεχωριστό που να δίνει την αίσθηση της περηφάνιας και της μοναξιάς παράλληλα. Αυτό είναι οι Λύκοι και αυτό θα είμαστε και εμείς. Δεν θα συμβιβαστούμε και ότι καταφέρουμε θα το καταφέρουμε με τα δικά μας… πόδια. Ήμαστε μια παρέα και έτσι θέλουμε να μείνουμε».
Όσον αφορά στους στόχους μας είπε: «Οι στόχοι μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο μπορούμε να το πετύχουμε θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Αν έρθει και κάτι παραπάνω τότε δεν θα πούμε όχι. Πάντως όσοι έρθουν να μας δούνε τότε θα απολαύσουν σίγουρα πάθος για καλό θέαμα».
Πρόεδρος του νεοσύστατου αυτού συλλόγου είναι ο Καραμίχος που από την πλευρά του τόνισε: 
«Είναι ευτύχημα που σε δύσκολες τέτοιες οικονομικές συνθήκες δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για αθλητισμό. Στους Λύκους υπάρχει πολύ μεράκι και αυτό πιστεύουμε πως θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Το πρόβλημά μας ωστόσο είναι με το γήπεδο. Εμείς είμαστε μια ομάδα από τη Νεάπολη με γραφεία εκεί και παιδιά από τη συγκεκριμένη περιοχή ωστόσο μας έδωσαν έδρα στο Γ. Μητσιμπόνας. Κάτι τέτοιο δεν μας βοηθάει αλλά πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
Το ρόστερ της ομάδας φέτος είναι το εξής:
Μουτσάι Γιώργος, Σκουλίδης Δημήτρης, Παπαγιάννης Ζήσης, Πιστάλης Άκης, Τζιάβος Αλέξανδρος, Κολώνας Ευάγγελος, Παπαδήμος Παύλος, Τζίνης Αθανάσιος, Διαμαντής Χρήστος, Κολώνας Γρηγόρης, Μέκρας Γιώργος, Τσιλιλής Ευθύμιος, Τζίκας Ιωάννης, Μακρής Βασίλης, Καραγιώτας Δημήτρης, Ρακιτζόγλου Θεόδωρος, Λαμπρογιώτας Βασίλης, Μπαρούτας Αθανάσιος, Μοσχοβίτης Μίλτος, Μπαλταδόρος Ιωάννης, Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος, Δαούλας Ηλίας, Πασχαλίδης Βασίλης, Πουτσίδης Δημήτρης, Πιστάλης Γιάννης, Σακκάς Μάριος, Πλαϊνός Περικλής, Αρσενόπουλος Πασχάλης, Αρσενίου Αλέξης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass