ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

Στους ρυθμούς της στρογγυλής θεάς

ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ Α1 ΚΑΙ Β’ ΕΠΣΛ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2012 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το μεγάλο ποδοσφαιρικό πανηγύρι αρχίζει. Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Σήμερα και αύριο ένας ολόκληρος νομός, από τη Μελιβοία μέχρι τη Βερδικούσια και από το Ναρθάκι έως το Λιβάδι, μπαίνει στους ρυθμούς της στρογγυλής θεάς. Η ποδοσφαιρική δράση στη Λάρισα αρχίζει με την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και η φετινή χρονιά υπόσχεται πλούσιο θέαμα και κυρίως πολλές συγκινήσεις. Νέοι και... παλιοί, φαβορί και… αουτσάιντερ ρίχνονται στη μάχη του τίτλου ή της παραμονής- ανάλογα με τους στόχους που έχουν θέσει –φροντίζοντας πρώτα να ενισχύσουν το οπλοστάσιό τους με τις ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Η ποδοσφαιρική χρονιά αναμένεται αμφίρροπη καθώς η παρατεταμένη οικονομική κρίση διαμόρφωσε ένα νέο σκηνικό αναγκάζοντας πολλές ομάδες να αναθεωρήσουν τη στρατηγική τους μακριά από τα παλιά ήθη και έθιμα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέες βάσεις και η χρονιά που μόλις αρχίζει θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα για πολλούς.
Η αυλαία της περιόδου ανοίγει σήμερα στις 17.00 με τα παιχνίδια της Α1 Ερασιτεχνικής και του 1ου Ομίλου της Β’, ενώ αύριο τη σκυτάλη θα πάρει η μεγάλη τοπική κατηγορία και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Β’.
Στο δεύτερο τη τάξη τοπικό πρωτάθλημα το ενδιαφέρον της σημερινής πρεμιέρας επικεντρώνεται στο λαρισινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Τοξότη στο γήπεδο Νεάπολης. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του τίτλου αλλά απέναντί τους θα βρεθεί μια εξίσου φιλόδοξη ομάδα η οποία έχει παρουσιάσει καλά δείγματα καλής γραφής. Έτσι λοιπόν ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» (καιρού επιτρέποντος) στο γήπεδο Νεάπολης και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι που υπόσχεται γκολ, θέαμα και συγκινήσεις.
Στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ η ομάδα της Μελίας που φέρει την υπογραφή του Θόδωρου Εμμανουήλ είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά, το απέδειξε άλλωστε και στο κύπελλο αποκλείοντας την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Νίκη Νίκης ωστόσο και φέτος ο όμιλος αυτός θα είναι ανταγωνιστικός γι’ αυτό απαιτείται διάρκεια και μεγάλη προσπάθεια. Οι εκπλήξεις είναι και αυτές στην ημερήσια διάταξη γι’ αυτό τίποτα δεν αποκλείεται.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων που θα ξεκινήσουν στις 17.00:
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Ομορφοχώρι-Κουλούρι
Ηρακλής Λ.-Τοξότης Λ. (γήπ. Νεάπολης Α’)
Αγ. Ανάργυροι-Ατρόμητοι/Θύελλα
Πλατύκαμπος-Δευκαλίων
Βουκεφάλας-Δαμασιακός (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’)
Νέα Νίκη Νίκης-Αναγέννηση Φ.
Δολιχιακός-Παραπόταμος
Γλαύκη-Ροδιακός
Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (1ος όμιλος)
Αρμένιο-Αμυγδαλέα
Ραχούλα-Μελισσοχώρι
Ομόνοια-Ελευθεριακός (γήπ. Ν. Πολιτείας)
Ναρθάκι-Πρωτέας Αχιλλείου (γήπ. Βρυσιών)
Μελία-Βούναινα
Λάρισα ’88-Βρυσιά (γήπ. Ανθούπολης)
Ανάβρα-Πανιώνιος
Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (2ος Όμιλος)
Δυναμό-Χειμάδι (γήπ. βοηθ. Γιάννουλης)
 
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα στο «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ. Έτσι από τους Ενωσιακούς προπονητές Μάκη Αλεξούδη και Άρη Πατσή κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
NEOI
 
ΝΕΟΙ 15.30
Νταμπώσης (Π.Ο.Ε.), Κοτσιανούλης - Τατσέλος (Πελασγιώτιδα), Χαλκιάς-Ανδρέου (ΑΕΔ Νίκαιας), Κολοβός (Καλαμάκι), Βουρτούρας (Άρη Λάρ.), Μπαλασούλης (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Μπλούφας-Παπακωνσταντίνου-Καλιακούδας (Ερασ. Α.Ε.Λ.), Πρατσίλας (Δαμασιακός), Πατσούρας-Κοτρώτσιος - Μπεκιάρης - Καμπουρογιάννης - Τσικρίκας (Προμηθέας), Ρουσόπουλος, Κατσανάκης (Ακαδ. Φαρσάλων), Παρλάντζας (Φιλοκτήτης), Μπατζέλας (Αστραπή Ν. Π.), Γερμάνης - Τζιόγκας (Αμπελόκηποι), Φουκαλάς (Δωτιέας Αγιάς), Καραποστόλης (Κίσσαβος), Μαστρογιώργος (Ακαδ. Πλίτση), Παναγιώτου (Νίκη Μιχαήλ), Καλούσης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μαγκούτας (Δήμητρα Γιάνν.).
ΠΑΙΔΕΣ 16.30
Τσαβδάρης - Σουλτσιώτης (Απόλλων Λ.), Καρακώστας - Καλογιάννης - Κοντοθανάσης (Νίκη Μιχαήλ), Μαστακούλης - Μακροβασίλης - Σπύρου - Τσουτσας - νικολακούλης (Ερασ. ΑΕΛ), Μάρης - Ντιμπουρλιάγκας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπαδήμος (Δευκαλίων), Τσούτσας (Αργυροπούλι), Καραβάς - Κώτσιας - Μπούρας (Ακαδ. Πλίτση), Αλατάς - Καραγιώργος (Φαλανιακός), Παπαγιαννούλης - Μπήτρας (Ομόνοια), Γκατζούλης (Άρη Λάρ.), Τσιάρας (ΑΕΔ Νίκαιας), Σκαφιδάς - Γκότσης - Μιχόπουλος (Προμηθέας), Μπασιάκος - Γίτσας (Πελασγιώτιδα), Δούκας (Δαμασιακός), Ματούλας (Δήμητρα Γιάνν.), Μπάνος - Μαντζιώκας (Αστραπή Ν. Π.).
 
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΤΥΧΟΣ
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΛΑΣ
Μεγάλος άτυχος της αυριανής πρεμιέρας στη μεγάλη τοπική κατηγορία είναι ο Θοδωρής Μολάς. Ο κεντρικός του Μαχητή Τερψιθέας τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση φτέρνας ωστόσο σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass