ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 20 ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Ικανοποίηση για τα «μικρά» πρωταθλήματα ΕΠΣΛ

* ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΦΗΒΙΚΟ-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2012 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη για τα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι 20 σωματείων (από τα 35 που δήλωσαν φέτος συμμετοχή). Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, τις επιμέρους αλλαγές που θα λάβουν χώρα φέτος και την περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Λευτέρης Γρηγοριάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι οι παρόντες δεν είχαν τίποτα το μεμπτό να πουν, αντιθέτως δήλωσαν ευχαριστημένοι τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο με πέρσι το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης. Ήταν υπερβολικά θετικό το κλίμα και δεν υπήρχαν αντιδράσεις. Περίμενα ν ακούσω προβλήματα και δεν άκουσα κανένα. Μόνο κάποιες χλιαρές αντιρρήσεις για τα εξοδολόγια των διαιτητών αλλά τους εξηγήσαμε ότι δεν γίνεται να πάνε χαμηλότερα. Παράλληλα μας ζήτησαν να διατηρήσουμε και φέτος αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι δηλαδή στα πρωταθλήματα Ακαδημιών, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μίνι που θα ξεκινήσουν το Μάρτιο, οι γιατροί και οι διαιτησίες να καλυφθούν από την ΕΠΣΛ κάτι που φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε».
ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
Τα φετινά πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ θα ξεκινήσουν το πρώτο 15θήμερο του Οκτωβρίου και θα διεξαχθούν ως εξής:
-Παιδικό: Θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η α’ φάση θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο. Στη β’ φάση θα συγκροτηθούν όμιλοι δυνατών και αδυνάτων.
-Εφηβικό-Προπαιδικό: Θα διεξαχθεί σε ομίλους των 9 ομάδων σε 18 αγωνιστικές. Οι πρώτοι θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό και οι δεύτεροι στον μικρό τελικό.
(Αρχικά υπήρχε η σκέψη το Προπαιδικό να διεξαχθεί όπως και το Παιδικό σε δύο φάσεις ωστόσο το γεγονός ότι οι περισσότεροι σύλλογοι που μετέχουν στο Προπαιδικό έχουν ταυτόχρονα ομάδα και στο Εφηβικό αποφασίστηκε τα δύο αυτά πρωταθλήματα να διεξαχθούν με κοινό τρόπο).
Σε ότι αφορά στη διαιτησία στο Παιδικό και Προπαιδικό θα ορίζονται νέοι διαιτητές ενώ στο Εφηβικό έμπειροι.
Η Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Σχετικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο κ. Γρηγοριάδης επισήμανε την προσπάθεια για ουσιαστική αναβάθμιση που γίνεται από την πλευρά της διοίκησης της ΕΠΣΛ τονίζοντας ότι τα βήματα που γίνονται είναι προς τη θετική κατεύθυνση.
«Προσπαθούμε συνεχώς για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΛ κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μειώθηκαν οι πρωινές αγωνιστικές από τρεις σε μία, βάλαμε κλειδάριθμους σε ομάδες για να έχουμε γιατρούς σε όλα τα γήπεδα, κάνουμε ειδική συγκέντρωση μόνο για τη Γ’ κατηγορία για να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που υπάρχουν και μεις ως παράγοντες της ΕΠΣΛ δίνουμε το παρόν σε πολλούς αγώνες. Πιστεύω ότι γίνονται βήματα προς τη θετική πλευρά. Η παρουσία 40 παραγόντων στην πρόσφατη συγκέντρωση δείχνει την αγωνία των ανθρώπων αυτής της κατηγορίας» κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Η κλήρωση των αγώνων για τη 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου κ. Σταύρου Πουλαράκη θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης στις 1 το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου και οι 8 αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου 2013.
Παράλληλα το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφάσισε τα εξής:
-Να σταλούν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τα διοριστήρια των αξιολογημένων παρατηρητών διαιτησίας, όλων των κατηγοριών, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 2013.
-Συναίνεσε στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θεοδώρου Αγγέλη του Αετού Αμυγδαλέας, σε ομάδα της Γερμανίας.
-Όρισε τους υπεύθυνους οικονομικής επιστασίας των αγώνων της Football League και Football League 2 για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
-Διαβίβασε την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου Νίκαια - Απόλλων Λάρισας στην Πειθαρχική Επιτροπή για τις δικές της ενέργειες.
-Όρισε τον αγώνα της 15ης Σεπτεμβρίου μεταξύ των ομάδων Ναρθάκι - Πρωτέας στο γήπεδο Βρυσιών λόγω τιμωρίας της έδρας της γηπεδούχου ομάδας.
-Απέρριψε αίτημα της ομάδας Σ.Σ. Ραψάνης για τη μετάθεση του αγώνα της με τον Μύτικα Καλυβίων, σε καθημερινή και ο αγώνας θα γίνει κανονικά στις 7 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ραψάνης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass