Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Κάνει ενέργειες για να παίξει στη Β’ Εθνική

* ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ 22

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2012 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ενέργειες για να παίξει στη Β’ Εθνική κατηγορία ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κάνει η διοίκηση των «Πρασίνων», η οποία και πρότεινε να αυξηθούν οι ομάδες από 21 μετά και την τοποθέτηση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή Θεσσαλονίκης, σε 22.
Οι διοικούντες είχαν επαφές χθες με ανθρώπους της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, που τους διαβεβαίωσαν ότι θα εξετάσουν το ζήτημα και περιμένουν τις απαντήσεις μέχρι να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, που προγραμματίστηκε για τις 18 του μηνός.
Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα, τότε θα αποφασίσει το δ.σ. για να προσφύγει νομικά ώστε να δικαιωθεί, καθώς ο Οικονόμος μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε τον Ιούλιο στους αγώνες μπαράζ, αξίζει κι αυτός να ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία, με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Είμαστε σε επαφές και θα ενεργήσουμε ανάλογα για τα συμφέροντα του σωματείου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μπέης.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Κατά τα άλλα, από αγωνιστικής πλευράς συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Καλτέκη.
Οι «Πράσινοι» έκλεισαν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη.
ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Τη φανέλα του Οικονόμου θα φορά και αυτή τη σεζόν ο Φαρσαλινός επιθετικός Νίκος Βούλγαρης, που ανανέωσε την συνεργασία για τρίτο συνεχόμενο χρόνο με το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass