ΛΑΡΙΣΑ ’88: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΕΠΣΛ

Μια Λάρισα με συνταγή του...΄88

ΑΘ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: « Οι προπονητές πρέπει να δουλεύουν με νέους» Ν. ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ: «Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι οι προώθηση νέων παιδιών»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2012 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Χρίστου Τζίκα
Με ερασιτεχνικές βλέψεις ξεκινά και φέτος η Λάρισα 88' την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ. Μία ομάδα που βγάζει την εικόνα μιας μεγάλης παρέας εκ πρώτης όψεως, προπονείται αυτές τις «καυτές» μέρες, λόγω θερμοκρασίας, για να είναι απόλυτα έτοιμη.
Έχοντας κρατήσει στο πάγκο της ομάδας τον Θανάση Αθανασόπουλο που την περασμένη σεζόν είχε φτιάξει ένα σύνολο που πρόσφερε ωραίο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσει και φέτος να εξασφαλίσει τη γρήγορη παραμονή, χωρίς να αποκλείει και το ενδεχόμενο ανόδου.
Παράλληλα η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γκουτζουρέλα Νικόλαο βελτιώνει ακόμα περισσότερο την οργάνωση του σωματείου, ανεβάζοντας το επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά και φέρνοντας αρκετές μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Όσο για το ρόστερ, η ομάδα θα έχει ένα μείγμα νέων ποδοσφαιριστών και μεγαλύτερων σε ηλικία, με αρκετές εμπειρίες που θα βοηθήσουν τους νέους. Σαν ερασιτεχνικό σωματείο όπως δηλώνουν όλοι, είναι καθήκον για την ομάδα να αναδείξει ταλέντα που θα προωθηθούν σε μεγαλύτερες ομάδες.
Πρώτος το λόγο πήρε ο προπονητής κ. Αθανασόπουλος όπου μίλησε για τους φετινούς στόχους της Λάρισας 88' : «Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως και την περσινή σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία άνετη παραμονή στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ και το κυριότερο μέλημά μας είναι να αναδείξουμε δύο-τρεις ποδοσφαιριστές».
Ενώ συνέχισε αναφερόμενος για το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ,: «Το φετινό πρωτάθλημα πιστεύω πως θα είναι σε γενικές γραμμές το ίδιο με πέρυσι, που ήταν αρκετά δύσκολο. Βέβαια είμαι αισιόδοξος πως θα ανταπεξέλθουμε και στις φιλοδοξίες μας και στη φιλοσοφία μας».
Ενώ έκλεισε τις δηλώσεις αναλύοντας τη φιλοσοφία της ομάδας και την αναγκαιότητα όλων των προπονητών να δουλεύουν με νέα παιδιά: «Σε κάθε ομάδα πρέπει να υπάρχει ένα κράμα νέων αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών. Πάντα χρειάζονται και οι μεγάλοι γιατί είναι παράδειγμα προς τους νέους και αν είναι και καλοί χαρακτήρες είναι ακόμα καλύτερο. Από την άλλη πρέπει να υπάρχουν και οι μικρότεροι, που θέλουμε να αναδειχθούν. Πλέον πρέπει ορισμένοι προπονητές να μην κυνηγούν μόνο έτοιμους παίκτες, αλλά να δουλέψουν με νέους και να «βγάλουν» μερικά ταλέντα».
Στήριγμα στην προετοιμασία της ομάδας και η διοίκηση με τον νέο πρόεδρο κ. Γκουτζουρέλα Νικό να βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια της Λάρισας 88' παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Στις πρώτες του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων: «Από την πλευρά μας είμαστε μία νέα διοίκηση, προσπαθούμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αντεπεξέλθουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Βέβαια βρήκαμε μία ομάδα καλά οργανωμένη και προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Φέραμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε να έχουμε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ».
Ενώ συνέχισε για τους στόχους και τη δομή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε φυσικά τη γρήγορη παραμονή μας, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας κοιτάμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Η ομάδα το λέω ξανά έχει μία καλή οργάνωση. Θα πορευθούμε με τρεις προπονητές φέτος, με αρκετά νέα παιδιά και με το μείγμα το παλιών και των νέων θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό».
Ενώ έκλεισε, αναφερόμενος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα νέα παιδιά : «Στόχος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι αυτός, δηλαδή να προωθεί νέα παιδιά και αυτά να φτάνουν αυτά να αγωνίζονται σε μεγαλύτερες ομάδες».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές απέκτησε η ομάδα της Λάρισας 88' ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα ήρθαν οι : Καψάλης Χρ., Κόντης Γ. (Ανθούπολη), Αντωνόπουλος Ευαγγ.( Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Γαρυφαλόπουλος Κ. (Μελία), Προσμίτης Αθ. (Αστραπή Ν.Π.), Γκαντής Κ. (Καλοχώρι), Κυρίτσης Χρ. (Ζάρκο).
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Για τους φετινούς στόχους της ομάδας και για το καλό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους της αναφέρθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας 88'. Ας δούμε τη δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
 
Κωνσταντίνου Βασίλης: «Στόχος μας είναι τη νέα σεζόν να ενσωματωθούν στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να προωθηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Από εκεί και μετά θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε».
 
Ναστούδης Νίκος: «Η φετινή χρονιά ξεκινά με στόχο μας τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια εμείς εδώ στην ομάδα κοιτάμε να είμαστε μία καλή παρέα και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα. Με τα νέα παιδιά που ήρθαν εύχομαι να συνεργαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να ενσωματωθούν και αυτοί στη μεγάλη μας παρέα. Τέλος εύχομαι με τη λήξη της σεζόν να είμαστε και μέσα στην τελική τριάδα».
 
Σαμαράς Θωμάς: «Αυτή τη νέα σεζόν που ξεκινά, εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες να είμαστε καλά στην υγεία μας και το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς να είναι δημιουργικό με πολλά νέα ταλέντα στα γήπεδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να σωθούμε γρήγορα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο για εμάς».
 
Καψάλης Χρήστος: «Είμαι νέος στο σύλλογο και από ότι βλέπω είναι όλα πολύ καλά οργανωμένα, αλλά το σημαντικότερο έχει ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και το καλύτερο σε όλους τους ποδοσφαιριστές σε θέμα διακρίσεων. Στόχος μας θα είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και έπειτα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass