ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κεραυνός... αγάπης για τον Παραπόταμο

*Δ. ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ: «Το πιο ζωντανό κύτταρο στο χωριό είναι η ομάδα» *ΧΡ. ΓΚΑΜΠΟΥΡΑΣ: «Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2012 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Χρ. Αρχοντούλη
Τα σκληρά οικονομικά μέτρα και οι τεράστιες επιπτώσεις που έχουν στην κοινωνία δεν πτοούν ορισμένους ανθρώπους που η αγάπη και το μεράκι που έχουν για το ποδόσφαιρο και το χωριό τους, τους ωθεί στο να δίνουν σκληρή μάχη, για να έρθουν και ευχάριστες στιγμές.
Στον Παραπόταμο ένα χωριό 250-300 κατοίκων, η ποδοσφαιρική ομάδα ο Κεραυνός, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε ένα γήπεδο πραγματικό χαλί, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Υπάρχουν φιλοδοξίες και όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη συμβολή και την αρωγή όλων.
Ο Δημήτρης Αβραμούλης που στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΛ, αποτελεί τη... σημαία του Κεραυνού και είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη που έχει για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και κλώτσησε ως πιτσιρίκος την μπάλα.
Όταν λοιπόν μιλά για το χωριό του, η συγκίνηση είναι έκδηλη στο πρόσωπό του, ενώ δεν ξεχνά ποτέ κανέναν από αυτούς που συνέβαλαν για να είναι ο Παραπόταμος ομάδα.
Σε δηλώσεις του λοιπόν πριν ξεκινήσει η προπόνηση πριν από λίγες ημέρες, από βάθους καρδιάς τόνισε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή για εμένα η ομάδα είναι το πιο ζωντανό κύτταρο που υπάρχει στο χωριό, από τη στιγμή που δεν λειτουργούν ούτε δημοτικό σχολείο, ούτε νηπιαγωγείο.
Το μόνο που έχει απομείνει και προσπαθούμε τέσσερα-πέντε παιδιά με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε υγιές το σωματείο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η κοινωνία και η χώρα μας γενικότερα.
Δεν είναι τυχαίο -και σε αυτό συνετέλεσαν οι προηγούμενες διοικήσεις αλλά και οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Κεραυνού-τα τελευταία δέκα χρόνια η ομάδα να αγωνίζεται ανελλιπώς στην Α1 τοπική κατηγορία.
Θέλουμε λοιπόν να κρατήσουμε ενεργό τον Κεραυνό, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, αλλά θα το παλέψουμε με το κεφάλι ψηλά, διότι θα επαναλάβω ότι στο χωριό το πιο ζωντανό κύτταρο είναι η ομάδα μας».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Στο ίδιος μήκος κύματος και οι δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή που θα είναι για τρίτο συνεχόμενο χρόνο στο τιμόνι του Κεραυνού. Να λοιπόν τι είπαν:
Χρήστος Γκαμπούρας (αντιπρόεδρος): «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία πάνω απ’ όλα. Η προετοιμασία μέχρι τώρα πάει πάρα πολύ καλά και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, η οποία να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε και να έχουμε όσο το δυνατόν μια πιο άνετη παραμονή».
Κώστας Μπακατσής (προπονητής): «Σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά. Η ομάδα ενισχύθηκε, έχουμε καλό κλίμα, αξιόλογα παιδιά, καλοί παίκτες και πιστεύω να είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα. Αυτό που θα μετρήσει θα είναι η διάρκεια και να έχουμε σταθερότητα στην αποδοσή μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
*Ο Παραπόταμος έχει ιδρυθεί το 1970 και από την περίοδο 2002-2003 που έγινε η Α1 ΕΠΣΛ, είναι όλα τα χρόνια στην ίδια κατηγορία.
Επίσης, είναι άξιο αναφοράς ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του το 2010-2011 επί προεδρίας Νίκου Πετρωτού, συμμετείχε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, όπου ηττήθηκε στο Αλκαζάρ από τον Π.Ο.Ε., με σκορ 2-0.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Αισιόδοξοι εμφανίζονται στις δηλώσεις τους οι παίκτες, που επισήμαναν τα εξής:
Ορέστης Ζιούστης: «Η προετοιμασία πάει πολύ καλά, μπορώ να πω ακόμη καλύτερα από πέρυσι και σαν υλικό η ομάδα έχει ενισχυθεί.
Υπάρχει πιο πολύ ποιότητα, μέχρι τώρα δουλεύουμε πολύ σκληρά, ευτυχώς δεν υπάρχουν απώλειες και ευελπιστώ ότι βδομάδα από βδομάδα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι»
Αντώνης Ζήκος: «Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς. Δεν είχαμε τραυματισμούς, έχουμε συμμετοχή στην προπόνηση από πολλά άτομα.
Το επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από τις δυο προηγούμενες χρονιές που είχαμε τον κ. Μπακατσή προπονητή και πιστεύω ότι η ομάδα θα τερματίσει ψηλότερα από πέρυσι, αρκεί να δείχνουμε το ίδιο ενδιαφέρον που έχουμε μέχρι τώρα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Δημήτρης Κουκουτσέλος: «Προχωράμε στην προετοιμασία χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα και οι στόχοι είναι να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και ό,τι καλύτερο μπορεί να προκύψει».
Λεωνίδας Τάχας: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, τα νέα παιδιά δείχνουν ζήλο και ότι έχουν προσαρμοσθεί καταλλήλως. Σε αυτό τους έχουμε βοηθήσει και εμείς οι παλιότεροι παίκτες πάρα πολύ.
Αποτελούμε μια οικογένεια και ελπίζω να τα πάμε καλά, οι στόχοι της ομάδας αρχικά είναι μια αξιόλογη πορεία και από και πέρα ό,τι προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο. Θα δούμε πώς θα κινηθούμε.
Προσωπικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό τον τραυματισμό. Ελπίζω δε να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους μέσα από την ομάδα και εγώ φέτος».
 
Ήρθαν-έφυγαν
Στην ομάδα τα νέα πρόσωπα είναι: Πάρης Δελητζάνης (Ομορφοχώρι), Δημήτρης Κουκουτσέλος (Σμόλικας), Γιώργος Τζανέκας (Αργυροπούλι), Νίκος Γκόλιας (Λαρισαϊκός), Δημήτρης Τατίας (Κουλούρι), Χρήστος Πατσώνης (Χείμαρρος Μαρμαρίνης), Παναγιώτης Ψημούλης (Ηρακλής Λ.),Αδάμος Ρότσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Βασίλης Σερίφης (Όλυμπος Γόννων). Επανήλθε και ο Λεωνίδας Τάχας, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού.
Αποχώρησαν οι: Νίκος Στογιάννος (Αετός Μακρυχωρίου), Νίκος Σακελλαρίου (Δαμασιακός), Γιώργος Πολιτόπουλος (Βρυότοπος).
 
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Καλοχώρι-Παραπόταμος     3-3
Παραπόταμος-Αγ.Ανάργυροι          3-2
Δήμητρα Αγιάς-Παραπόταμος         1-1
Παραπόταμος-Χειμάδι          8-0
Αύριο
5.30 μ.μ. Παραπόταμος-Σ.Σ.Ραψάνης
*Η διοίκηση ευχαριστεί την εταιρία Νίκος Πατσιαούρας και Σία Ο.Ε. για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.
*Τον αντιδήμαρχο Τεμπών Δημήτρη Τσέτσιλα εκθείασε ο υπεύθυνος του γηπέδου και... ψυχή του Κεραυνού ο Χρήστος Μπάνος, τονίζοντας ότι βοήθησε σημαντικά και ενδιαφέρθηκε προσωπικά γα να δείχνει το γήπεδο αυτή τη θαυμάσια εικόνα.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ
Ο ταμίας Κώστας Σερίφης με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Γκαμπούρα
Ο υπεύθυνος του γηπέδου Χρήστος Μπάνος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass