Η ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω

*ΑΘ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗΣ: «Να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο» *Κ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2012 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το βήμα... παραπάνω θέλει να κάνει τη νέα σεζόν η Δάφνη Γλαύκης, η οποία προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας, όπου και πέρυσι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η Γλαύκη είναι μια καθαρά αγροτική περιοχή και το καμάρι της δεν είναι άλλο από την ομάδα της Δάφνης, που προσπαθεί όλα τα χρόνια να κάνει υπερήφανους τους κατοίκους και τους φίλους της, που είναι αρκετοί και εκτός του χωριού.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν ξεχνούν και ανθρώπους που είχαν τεράστια προσφορά στην ομάδα, όπως τον Γιώργο Σαγρή και τον Βασίλη Ντρογκούλη, τη μνήμη των οποίων τίμησαν σε αγώνα Νέων - Παλαιμάχων, που έγινε το περασμένο Πάσχα. Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο σωματείο, που χρειάζεται φυσικά ακόμη δουλειά για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίζεται ο πρόεδρος του σωματείου Θανάσης Παπαναστασούλης, που έχει φορέσει και τη φανέλα της Δάφνης Γλαύκης.
Σε δηλώσεις του στην ΕτΔ, επισήμανε τα εξής: «Βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και από κει πέρα θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε σε μια καλή θέση, όσο πιο ψηλότερα γίνεται.
Αν προκύψει άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη. Όσον αφορά στο δυναμικό, ενισχύσαμε την ομάδα με παίκτες που χρειαζόταν και με το υπάρχον υλικό, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα καλά».
ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Στο τιμόνι της ομάδας είναι φέτος ο Κώστας Ταξιάρχης, που πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Γλαύκης και αυτή τη φορά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής, όπου κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.
«Πέρυσι ήρθα για να βοηθήσω καθώς γνώριζα δυο πολύ καλούς μου φίλους τον Τάκη Τζιότζιο και τον Φώτη Γκουζιώτη. Φέτος μου ζητήθηκε από τη διοίκηση να συνεχίσω ως προπονητής, μια πρόταση που αποδέχθηκα διότι οι διοικούντες είναι νέα παιδιά και έχουν όρεξη, κάτι που μου «κέντρισε» το ενδιαφέρον» τόνισε ο 39χρονος τεχνικός που κατάγεται από το Φύλλο Καρδίτσας και συνέχισε: «Πέρυσι φτάσαμε στη βρύση αλλά δεν ήπιαμε νερό, καθώς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές χάσαμε την άνοδο. Στόχος μας την φετινή χρονιά είναι κάνουμε το βήμα παραπάνω και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να το καταφέρουμε. Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο, όμως αν έχουμε διάρκεια, σοβαρότητα και το κυριότερο πιστέψουμε στις ικανότητές μας, τότε οι ελπίδες θα είναι πάρα πολλές».
*Ο Κώστας Ταξιάρχης έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν, καθώς ξεκίνησε από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και στη συνέχεια αγωνίσθηκε διαδοχικά στις παρακάτω ομάδες: ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Αστέρα, Βέροια, Καστοριά, Τρίκαλα, Παναργειακό, Απόλλωνα Αθηνών και Αναγέννηση Άρτας.
ΗΡΘΑΝ-ΕΦΥΓΑΝ
Από την ομάδα της Γλαύκης έφυγε μόνο ένας παίκτης και αυτός είναι ο Στέλιος Καβάκης. Σε εκκρεμότητα παραμένει το τι θα γίνει με τον Χρήστο Βασιλάκη, που είναι φοιτητής και ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο τις σπουδές του. Η διοίκηση θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες μαζί του και αν ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί, μπορεί και να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά.
Ήρθαν επτά νέοι ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Θοδωρής Γκόγκας, Θωμάς Αποστόλου, Χαράλαμπος Καραδενισλής (ΠΑΕΔΠλατυκάμπου), Κώστας Τσιάντος (Νέο Περιβόλι, Σωτήριο, Κυψέλη), Μάνος Ρίζος, Βασίλης Τσίλης (Αμπελόκηποι) και ο μικρός Αντώνης Λεμονής από την Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Από την πλευρά τους και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο με σκληρή δουλειά και θυσίες θα έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκαναν:
Θοδωρής Γκόγκας: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και να μην έχουμε τραυματισμούς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι σιγά-σιγά όταν γίνει η κατάλληλη χημεία, θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».
Νίκος Βράκας: «Καταρχήν εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Το κλίμα είναι πολύ καλό, συνεχίζεται η προετοιμασία επίσης σε πολύ καλούς ρυθμούς και στόχος μας είναι να ανεβούμε κατηγορία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν νέα παιδιά στο δυναμικό, που αξίζουν πολλά»
Μάνος Ρίζος: «Οι εγκαταστάσεις στη Γλαύκη είναι από τις καλύτερες στον νομό, η διοίκηση είναι νέα, έχει πολλή όρεξη και παρουσία στο γήπεδο. Ο προπονητής μας είναι νέος, φιλόδοξος και έχει παρουσίες αλλά και εικόνες από επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα έχει πολλά μικρά παιδιά του χωριού, ντόπια με όρεξη και με την προσθήκη πιο έμπειρων παικτών, βάζουμε τις προϋποθέσεις για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και ό,τι καλό έρθει, δεν θα πούμε όχι».
Βαγγέλης Υφαντής: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία εδώ και δυο εβδομάδες και όλα μέχρι τώρα πάνε καλά. Δουλεύουν όλα τα παιδιά με όρεξη και στόχος της ομάδος μας είναι να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε για ό,τι το καλύτερο, που θα είναι ευπρόσδεκτο».
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ
Μετά τους αγώνες με τη Μελία, τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ και το Κουλούρι, η Δάφνη Γλαύκης θα παίξει σε νέο φιλικό στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ομορφοχώρι, με την τοπική Δόξα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass