ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Προσδοκίες άνετης παραμονής έχει το Κουλούρι

*ΑΘ.ΚΑΡΛΙΓΚΙΩΤΗΣ: «Στο γήπεδο θα δείξουμε αυτό που αξίζουμε» *ΑΧ.ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ: «Να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο»

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μόλις 10 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα στο Κουλούρι, οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομάδας κάνουν τεράστιες προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της και να σταθεί με ψηλά το κεφάλι, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Άνθρωποι που δεν έχουν πόρους από πουθενά και παρά την οικονομική κρίση, με χαμόγελα αισιοδοξίας στέλνουν μηνύματα ότι θα το παλέψουν όσο μπορούν περισσότερο, καθώς το μοναδικό κέρδος τους θα είναι η καλή παρουσία της αγαπημένης τους ομάδας.
Άλλωστε έχουν το μέτωπο ψηλά, είναι κοντά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές, παρέχοντας αυτά που είναι μέσα στις δυνατότητές τους, αλλά υπερβαίνοντας και τους εαυτούς τους κάποιες φορές.
Με ωραίες εγκαταστάσεις και προτάσσοντας το φιλότιμό τους, έχουν κάθε λόγο να κάνουν όνειρα για την ομάδα του χωριού τους, που ετοιμάζεται για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
«ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ» ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
«Καθρέπτης» για την αξία και τις δυνατότητες που έχει η κάθε ομάδα είναι ο αγωνιστικός χώρος και την άποψη αυτή ενστερνίζεται απόλυτα ο πρόεδρος του σωματείου Θανάσης Καρλιγκιώτης, που υπογράμμισε τα εξής: «Πέρυσι κάναμε καλή πορεία, μας είχαν για αουτσάιντερ και ευτυχώς για μας, δυστυχώς για κάποιους άλλους , τα πράγματα ήρθαν πολύ καλά.
Εμείς δείξαμε στο γήπεδο αυτό που αξίζαμε, θα κάνουμε και φέτος προσπάθεια για να κάνουμε μια εξίσου καλή πορεία. Στόχο έχουμε πρώτα την άνετη παραμονή και αν μπορέσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα. Αν κατά τη διάρκεια έρθει η άνοδος, θα είναι καλοδεχούμενη. Απλώς δεν ονειροπολούμε, δουλεύομε και γνωρίζουμε ότι θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά, γιατί δεν είμαστε έτοιμοι.
Πιστεύω και αισιοδοξώ ότι πάμε καλά. Βοήθεια έχουμε από το χωριό και πλέον χορηγοί δεν υπάρχουν. Προσπαθώ με τους συνεργάτες μου, να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια και το κάνουμε γιατί αγαπάμε την ομάδα μας».
ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Σοβαρός, προσγειωμένος και πολύ μετρημένος στις δηλώσεις του είναι από την πλευρά του ο νεαρός προπονητής Αχιλλέας Τσιβόπουλος, που τόνισε στην ΕτΔ, τα εξής: «Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι όπως και πέρυσι, όσο πιο γρήγορα άνετη παραμονή, να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, να παρουσιάζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, με βάση πάντα τα νέα παιδιά».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, που προσπαθούν μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να βελτιώνονται, καθώς «εχθρός» του καλού πάντα είναι το καλύτερο. Τέσσερις λοιπόν εκ των ποδοσφαιριστών, τόνισαν:
Κώστας Θάνος: «Καταρχάς εύχομαι καλή χρονιά σε όλους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι ήρωες, αν αναλογισθούμε την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας και έχει επιπτώσεις παντού. Στόχος για εμάς είναι η άνετη παραμονή και ό,τι βγει καλύτερο στην πορεία του πρωταθλήματος»
Νίκος Κουκουφίκης: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ξεκινάμε πολύ αισιόδοξα, έφυγαν κάποιοι παίκτες, αναπληρώσαμε τα κενά με καινούργιους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από την περσινή χρονιά.
Πρώτα θέλουμε μια άνετη παραμονή και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω».
Νίκος Παλάσκας: «Πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα σε σχέση με πέρυσι, έχουμε νέα παιδιά στο ρόστερ και θα προσπαθήσουμε για μια άνετη παραμονή και ό,τι καλύτερο προκύψει».
Παναγιώτης Κίτσας: «Επιστρέφω στα παλιά λημέρια, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή τον κ.Τσιβόπουλο και ελπίζω να κάνουμε μια καλή χρονιά.
Όπως κάναμε και πέρυσι και ανεβάσαμε την ομάδα μετά από 37 χρόνια ιστορίας, ελπίζω ότι και φέτος θα πάνε όλα καλά με τους συμπαίκτες μου.
Είμαστε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και ευελπιστώ ότι θα είναι μια χρονιά με επιτυχίες και πολλές χαρές για τον κόσμο».
 ΗΡΘΑΝ-ΕΦΥΓΑΝ
Έξι είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Κουλουρίου, καθώς ήρθαν οι: Χρήστος Χαλιαμούρδας, Χρήστος Γκοτζαμάνης(Ανθούπολη), Χρήστος Χατζής(Ηρακλής Χάλκης, Χείμαρρος Μαρμαρίνης), Βαλάντης Τσιάμης(Αμπελόκηποι), Παναγιώτης Κίτσας(Πανιώνιος), Νίκος Αρλέτος(Καλαρρύτες), ενώ αποχώρησαν μόνο ο Κουρούκας που μεταγράφηκε στον Μαχητή Τερψιθέας και ο Τατίας που πήγε στον Κεραυνό Παραποτάμου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass