ΜΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ

Μια ερασιτεχνική ομάδα με… επαγγελματικές συνήθειες

ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΠΕΛΙΑΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2012 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:43
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί να είναι μια ερασιτεχνική ομάδα όμως έχει επαγγελματικές συνήθειες. Ο λόγος για την ΑΕΔ Νίκαιας που άρχισε την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Με προπονητικό σχήμα τους Γιώργο Καμάκα και Χρήστο Καπελιάνη ο σύλλογος θέλει να βάλει τις βάσεις για ένας υγιές σύνολο που θα σταθεί πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα να ετοιμάσει και τους παίκτες για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως για πρώτη φορά μετά από πρωτοβουλία των Καμάκα – Καπελιάνη, έγινε εργομετρικός έλεγχος στους αθλητές, που πραγματοποίησε ο κ. Γρηγοριάδης, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα της φυσικής κατάστασης των παικτών και ανάλογα να διαμορφωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στο βοηθητικό γήπεδο Νίκαιας, στο άλσος Αλκαζάρ και στο γήπεδο Διλόφου ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο της ακαδημίας Μαρακανά που αφιλοκερδώς παραχώρησε στην ομάδα ο ιδιοκτήτης της Γ. Πλίτσης τον οποίο ευχαριστεί, για την προσφορά του, το Δ.Σ της ΑΕΔΝ.
*Το γήπεδο της ΑΕΔ Νίκαιας, εν τω μεταξύ, θα είναι έτοιμο σε 40 με 45 ημέρες. Ήδη ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των εργασιών.
ΚΑΜΑΚΑΣ – ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ: ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ…
Σαν ένα λειτουργούν οι δύο προπονητές της ομάδας Γιώργος Καμάκας και Χρήστος Καπελιάνης που μίλησαν στην «Ε» για τη νέα σεζόν και τόνισαν: «Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά που είναι δύσκολη από όλες τις πλευρές και υπάρχουν επιμέρους στόχοι. Στο αγωνιστικό κομμάτι καλούμαστε να προετοιμάσουμε μια ομάδα για να αντεπεξέλθει στην κατηγορία αλλά ο κυριότερος στόχος είναι η συνεχής προπόνηση και η βελτίωση όλων των παιδιών που υπάρχουν στη Νίκαια» ανέφεραν και συνέχισαν: «Μέσα από τις προπονήσεις αυτές θα προσπαθήσουμε να παίξουν στην ομάδα της Νίκαιας αυτά τα παιδιά και να είναι σε μεγάλη ετοιμότητα αλλά παράλληλα θα τα προετοιμάσουμε έτσι ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν και αν τους ζητηθεί κάτι σε μεγαλύτερη κατηγορία».
Σχετικά με τις προπονήσεις τόνισαν: «Από εκεί και πέρα η ομάδα το Σάββατο που πέρασε έκανε εργομετρικά. Είναι ένα ακόμα κομμάτι στο οποίο δίνουμε μεγάλη σημασία γιατί θέλουμε να ανέβει επίπεδο. Πάνω απ΄ όλα όμως θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά ό,τι μπορούμε για να είναι έτοιμοι σε ότι τους ζητηθεί στο μέλλον. Μέχρι στιγμής το ευχάριστο είναι πως υπάρχει ανταπόκριση και θέληση από τα παιδιά».
Σχετικά με το επίπεδο στο πρωτάθλημα ανέφεραν: «Είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις. Από κει και πέρα σίγουρα έρχονται στην Α΄ Κατηγορία ποδοσφαιριστές ανωτέρων κατηγοριών λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό από τη μια είναι καλό όσον αφορά στο επίπεδο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει λειτουργικά τις ομάδες που θέλουν να δίνουν βάση στα τμήματα υποδομής».
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δύο φιλικά παιχνίδια έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής. Το ένα το Σάββατο 11 Αυγούστου με το Αφέρωφ στο Δίλοφο και το άλλο στις 18 Αυγούστου με τον Φαλανιακό στη Φαλάνη.
 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ο ταλαντούχος Νίκος Κρίτσας τελευταία προσθήκη
 
Αρκετές είναι οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και αυτές είναι οι εξής:
Δημήτρης Σβερκούλης – Χρήστος Δαλαμπύρας από τους νέους της ΑΕΛ που την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ με τον Λαρισαϊκό, Κων.νος Καρανίκας από την ομάδα των νέων ΑΕΛ, Φώτης Πρίφτης από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου-Προμηθέας, Γιώργος Σαλτσίδης από τη Δόξα Αργυροπουλίου, Καρίν Κιαχαγιά από τον Ορφέα Ξάνθης, Ηλίας Χριστοδούλου από τα Τρίκαλα 2012, Πασχάλης Σταυρίδης από τον Ελευθεριακό Θεσσαλονίκης και οι 15χρονοι Κωνσταντίνος Πασχάλης από ομάδα της Κύπρου και Γιάννης Ανδρέου από την ακαδημία Βουτυρίτσα.
Επίσης χθες οριστικοποιήθηκε και η τελική συμφωνία με τον ταλαντούχο επιθετικό Νίκο Κρίτσα από την ΑΕΛ Νέων.
Όσον αφορά τώρα στους παίκτες που παραμένουν αυτοί είναι οι εξής:
Για ένατη περίοδο: Πασχάλης Μπακαρτζής, Αντώνης Ψαρούλης, Δημήτρης Κουτσώνας. Για όγδοη περίοδο: Βαγγέλης Βέργος. Για έβδομη περίοδο: Κωνσταντίνος Γκερλιώτης. Για τρίτη περίοδο: Σπύρος Βακαλάς. Για δεύτερη περίοδο: Θανάσης Τζουβάρας, Αντώνης Ραμάι, Κώστας Μπούκας, Νίκος Τασιόπουλος, Διονύσης Ιορδανίδης. Από τα τμήματα υποδομής: Δημήτρης Χονδρονάσιος, Θανάσης Γεωργόπουλος, Κωνσταντίνος Σακελλαρίου, Κώστας Σούλι, Γιώργος Καραμάνης, Βασίλης Σπανός, Χρήστος Αετόπουλος, Δημήτρης Χαλκιάς.
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Όπως έγινε γνωστό θα εξεταστούν άλλες τρεις – τέσσερις περιπτώσεις: τερματοφύλακας, άμυνα και χαφ και περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών. Επίσης ενδέχεται να παραχωρηθούν, μετά από επιθυμία τους, στη νεοσύστατη και συνεργαζόμενη ομάδα των Νέων Καρυών, οι Βασίλης Σπανός και Χρήστος Αετόπουλος. Επίσης τον Οκτώβριο θα αποχωρήσει από την ομάδα ο 18χρονος Κωνσταντίνος Σακελλαρίου (47 συμμετοχές - 2 τέρματα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΔΝ) λόγω σπουδών και θα επιστρέψει ο 24χρονος Πασχάλης Σταυρίδης (100 συμμετοχές - 27 τέρματα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΔΝ) που ολοκληρώνει τις σπουδές του.
ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
Σημαντική υποχώρηση θα έχει ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΔΝ που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, σε σχέση με τον περσινό (23 χρόνια), αφού μέχρι σήμερα όλοι οι νεοαποκτηθέντες είναι ηλικίας 15 μέχρι 20 ετών. Εξαίρεση αποτελούν ο 24χρονος Πασχάλης Σταυρίδης και ο 23χρονος Ηλίας Χριστοδούλου που προέρχονται από τον Παναγροτικό Νίκαιας και τη συνέχειά του ΑΕΔ Νίκαιας.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ
Τέλος αυτοί που δεν θα συνεχίσουν στο σύλλογο είναι οι εξής παίκτες: Θάνος Τριανταφυλλόπουλος (Δόξα Αργυροπουλίου), Βάιος Κανάκης (Αμπελωνιακός), Χρήστος Μέκρας (Ηρακλής Λάρισας), Σωκράτης Κολομητρούσης (Π.Α.Ο Αβέρωφ), Δημήτρης Σκιάς (Δήμητρα Αγιάς), Λάζαρος Γκουντρουμπής, Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος και Δημήτρης Μαγαζιώτης. Να σημειωθεί ακόμη ότι η ΑΕΔ Νίκαιας, παραχώρησε στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο συνεργασίας, τον 13χρονο ποδοσφαιριστή Θάνο Νικολακούλη πρωταθλητή ομίλου στο προπαιδικό με την ομάδα και βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας μικτής Λάρισας U13.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Προπονητές στα τμήματα υποδομής θα είναι οι: Βασίλης Τσιάρας ο οποίος συνεχίζει από το 2007, Θανάσης Τζουβάρας συνεχίζει από την προηγούμενη περίοδο, Γιώργος Κοντογιάννης από την τρέχουσα περίοδο, Στέλιος Λέλλης από την τρέχουσα περίοδο με παλαιότερη διετή θητεία στα τμήματα υποδομής της ΑΕΔΝ όταν την ευθύνη λειτουργίας των είχε ο δήμος Νίκαιας. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του συλλόγου: «Για πρώτη φορά ο σύλλογός μας προσέλαβε τέσσερις προπονητές, αντί για τρεις, στα τμήματα υποδομής με σκοπό την καλύτερη κατανομή των τμημάτων (λιγότεροι αθλητές ανά τμήμα) και την ποιοτικότερη εργασία. Να πούμε επίσης ότι θα υπάρχει άμεση συνεργασία μεταξύ των προπονητών της αντρικής ομάδας και της ακαδημίας του συλλόγου μας. Όλοι οι προπονητές της ΑΕΔΝ (αντρικό τμήμα – τμήματα υποδομής) είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και έχουν μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία σε τμήματα υποδομής».
 
ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔ Νίκαιας θα είναι το εξής:
Πρόεδρος: Θανάσης Νασιακόπουλος
Αντιπρόεδροι: Βασίλης Κορκίζογλου, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Παυλίδης.
Γεν. Γραμματέας: Νίκος Σακελλαρίου
Α’ Γενικός Αρχηγός: Κων-νος Μητσιούλης Β’ Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Χονδρονάσιος
Ταμίας: Γιώργος Λαγγούρας
Έφορος: Δημήτρης Λυμτσιούλης
Δημοσίων Σχέσεων: Στέλιος Καραφέριας
Μέλη: Γιώργος Πασχούδης, Πασχάλης Νατσίδης, Γιάννης Κατσανούλης, Ντίνος Νικολακούλης, Γιώργος Γιωτάκης, Γιώργος Νασιακόπουλος, Θανάσης Μανδάλης, Δημήτρης Νούσιας και Βασίλης Φαναράκης.
Υπεύθυνοι τμημάτων υποδομής συνεχίζουν οι Νίκος Σακελλαρίου, Γιώργος Γιωτάκης, Γιώργος Αλεξίου και Ντίνος Νικολακούλης με άμεσους συνεργάτες τους εξωδιοικητικούς παράγοντες Νίκο Μητσικώστα και Θωμά Τάκουλα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass