ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΝΙΤΗ

Βλέπει πλέι μέικερ ο Αστέρας

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ * Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Φ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2012 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
 Του Κ. Γκιάστα
 Τον βασικό του πλέι μέικερ ψάχνει ο Αστέρας και κοιτάει σε δύο πλευρές αυτή τη στιγμή. Η λαρισινή ομάδα που ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας εξετάζει δύο περιπτώσεις. Η μια είναι αυτή του Απόστολου Πάντζιου, που είναι 28 ετών και έχει ύψος 1,87. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Εργοτέλη της Κρήτης και νωρίτερα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Χρήστου Τσακανίτη ενός έμπειρου αθλητή που πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Λαμίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο προπονητής Θανάσης Μπουλιάκης αναμένεται σε συνεργασία με τη διοίκηση να πάρει την τελική του απόφαση.
Όσον αφορά τώρα στον τεχνικό διευθυντή Θανάση Κουκουλίτσιο θα αναλάβει και ρόλο δημοσίων σχέσεων στον σύλλογο θέλοντας να τονώσει λίγο το ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα. 
Εν τω μεταξύ έγινε γνωστό πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ
Όσον αφορά τώρα στην άλλη ομάδα της Λάρισας που θα βρίσκεται στην ίδια κατηγορία τον Φοίνικα, υπήρξε μια απόφαση για τη φετινή έδρα. Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αφήσει το κλειστό της Νεάπολης και να επιστρέψει σε αυτό του Αγίου Θωμά για τη νέα σεζόν. Κάτι άλλωστε που ανακοίνωσε και επίσημα.
ΕΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ
Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά παρουσιάζοντας μια ακόμα μεταγραφή ενόψει της συμμετοχής του στην Γ' Εθνική. Έτσι, μετά την απόκτηση του Κώστα Τσέλιου, η διοίκηση ανακοίνωσε τη μεταγραφή του έμπειρου σέντερ Φάνη Παπακώστα.
Ο 34χρονος Λαρισαίος σέντερ ύψους 2.07 έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας όπως Ολύμπια, Γ.Σ. Λάρισας, Δάφνη κ.α. Μια προσθήκη που δυναμώνει σημαντικά τη ρακέτα των Τιτάνων. Η διοίκηση στρέφεται πλέον στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την κάλυψη της θέσης 1 και 2.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass