ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

Ένας Ραψανιώτης στους Ολυμπιακούς

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2012 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:40
Με δύο Έλληνες, έναν Ραψανιώτη και έναν Αθηναίο, στις επάλξεις θα διεξαχθούν οι αγώνες του Τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δεν μιλάμε βέβαια για αθλητές αλλά για κριτές! Δυστυχώς μετά από τρεις συνεχείς αγωνιστικές παρουσίες (Βασίλης Κρομμύδας το 2000 και 2004, Ντενίζ Δημάκη το 2008) φέτος κανένας Έλληνας αθλητής δεν μπόρεσε καν να κυνηγήσει την πολυπόθητη πρόκριση, όμως τουλάχιστον το ελληνικό τρίαθλο θα εκπροσωπήσουν στη «διαιτησία» του αγώνα δυο Έλληνες, ο Θάνος Νικόπουλος και ο Ανδρέας Γαλανός.
Ο Θάνος Νικόπουλος έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία της International Triathlon Union στο διοργανωτικό κομμάτι και είναι μεγάλο προνόμιο για την Ελλάδα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας να έχει έναν τέτοιο άνθρωπο σε αυτή τη θέση. Ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη Λωζάνη της Ελβετίας όπου εργάζεται ως Senior Technical Operations Manager για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου. Ο ίδιος αθλητής από την ηλικία των 4 ετών διακρίθηκε στο άθλημα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και του τριάθλου τόσο σε Πανελλαδικό όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Από το 2003 ασχολείται επαγγελματικά με το τρίαθλο και τη διοργάνωση αγώνων, εργάστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θα είναι ο ένας από τους δύο Τεχνικούς Υπεύθυνους των αγώνων, δηλαδή επικεφαλής της Τεχνικής επιτροπής. Ο άλλος ή μάλλον η άλλη, αφού είναι κυρία, θα είναι η Καναδή Leslie Buchanan.
Ο Ανδρέας Γαλανός (καταγωγή από Αθήνα), που είναι και τεχνικός υπεύθυνος τον αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου θα είναι ανάμεσα στους υπόλοιπους 27 διεθνείς κριτές που κλήθηκαν στο μεγάλο τριαθλητικό ραντεβού της 4ετίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass