ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συμφωνία με Γ. Δοδοντσάκη στον Φιλοκτήτη

* ΑΝΤ. ΔΗΜΗΝΙΚΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ» *ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ *ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2012 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:40
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Την τελευταία δεκαετία ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας έχει χαράξει μία εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τον έχει καθιερώσει στην ελίτ των ομάδων του νομού και η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με την ανάδειξη και προώθηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Τα πρόσφατα παράδειγμα των Σ. Ευαγγέλου και Β. Ρέντζα που από την Α’ Ερασιτεχνική μεταπήδησαν στη Σούπερ Λιγκ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα των παραλίων είναι ότι παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της ανεξάρτητα από τις όποιες αλλαγές λαμβάνουν χώρα στο σύλλογο. Φέτος οι άνθρωποι του Φιλοκτήτη πήραν την απόφαση να οργανώσουν ακόμα καλύτερα τη λειτουργία της ομάδας με στόχο να πετύχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι προχώρησαν στη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δοδοντσάκη ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου ο συνδετικός δηλαδή κρίκος προπονητών, διοίκησης και παικτών.
Ο 42χρονος Γιώργος Δοδοντσάκης είναι προπονητής UEFA A’ και έχει θητεύσει επί τρία χρόνια στους επίλεκτους των ακαδημιών της ΑΕΛ, ενώ πέρσι συνεργάστηκε με το Sport Center Larissa. Ως ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στο λαρισινό κοινό από τη θητεία του στην ΑΕΛ ’89-’95 ενώ αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων.
«Ουσιαστικά ο Γιώργος Δοδοντσάκης θα είναι αρμόδιος για το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη λειτουργία της ομάδας. Μέσα στις αρμοδιότητές του θα είναι και η συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τον επικεφαλής προπονητή Μίλτο Ζιάκα. Μ’ άλλα λόγια θα είναι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης και των προπονητών» επισήμανε ο πρόεδρος του Φιλοκτήτη Μελιβοίας Αντώνης Δημηνίκος μιλώντας για τη νέα συνεργασία και πρόσθεσε:
«Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο Γιώργος Δοδοντσάκης συνόδεψε επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας (Νούσιος, Ντούμος, Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας, Πενίκης, Λούγκος) στα εργομετρικά στη Θεσσαλονίκη στο εργαστήριο του κ. Ζιώγα. Η συνεργασία μας με τον Γιώργο Δοδοντσάκη εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας που έχουμε σαν σωματείο και η οποία έχει να κάνει με την ευαισθησία που δείχνουμε στις μικρές ηλικίες και την ανάδειξη των ταλέντων.
Επιλέξαμε τον Γιώργο Δοδοντσάκη για το ήθος του, γιατί είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, είναι πτυχιούχος προπονητής και έχει εργασθεί στον τομέα της ανάπτυξης των νεαρών ποδοσφαιριστών».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Δοδοντσάκης μιλώντας για τη νέα του ομάδα δήλωσε τα εξής:
«Αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Δημηνίκου να αναλάβω το πόστο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και οργάνωσης της ομάδας. Είναι ένας ρόλος που έχει να κάνει και με το προπονητικό κομμάτι (προπονητικά προγράμματα, έλεγχος σε όλα τα επίπεδα κ.λπ.) αλλά και με την οργάνωση της ομάδας.
Αυτό που με έκανε να πω το ναι είναι ότι η Μελιβοία είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, έχει να κάνει και με την ανάπτυξη των ταλέντων τα οποία δουλεύονται πάρα πολύ καλά από τον προπονητή τους τον Μίλτο Ζιάκα, ενώ η διοίκηση του συλλόγου είναι κοντά στην ομάδα».
Μ. ΖΙΑΚΑΣ: ΣΕ ΤΡΕΙΣ
ΑΞΟΝΕΣ Η ΦΕΤΙΝΗ
Για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με αφορμή τη συνεργασία με τον Γιώργο Δοδοντσάκη μίλησε ο προπονητής Μίλτος Ζιάκας ο οποίος τόνισε:
«Έτσι όπως λειτουργεί ο Φιλοκτήτης θέλαμε έναν άνθρωπο που να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες , τους προπονητές και τη διοίκηση και πιστεύω ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Δοδοντσάκη βρήκαμε το κατάλληλο άτομο.
Φέτος θα κινηθούμε πάνω σε τρεις άξονες: Εκπαίδευση, ανάδειξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Πιστεύουμε ότι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορούμε να παρουσιάσουμε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Είναι μία σκέψη που ουσιαστικά εμείς την έχουμε εφαρμόσει στην πράξη και θέλουμε να τη βελτιώσουμε. Για μας 17 και 18 χρόνων ποδοσφαιριστές δεν νοούνται μικροί και πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να κοντραριστούν και να αποδείξουν την αξία τους.
Αν υπάρξουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων παικτών που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας δεν θα πούμε όχι. Το ζητούμενο είναι ότι επειδή επί δέκα μέρες θα κάνουμε πρωί απόγευμα προπονήσεις θα πρέπει να βρούμε παίκτες που να μπορούν να ακολουθήσουν ένα τέτοιο πρόγραμμα».
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ- ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η προετοιμασία του Φιλοκτήτη Μελιβοίας θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου αλλά το ρόστερ της ομάδας θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μηνός. Σύμφωνα με τα τελευταία μεταγραφικά νέα η ομάδα των παραλίων αναμένεται να ανακοινώσει –εκτός απροόπτου- την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Κατσιάνο από τους Ατρόμητους/Θύελλα, τον 18χρονο κεντρικό Κορδαλή από την Ανάβρα και τον 14χρονο κεντρικό Παρλάτζα επίσης από την Ανάβρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass