ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Γ.Σ. ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (20.30)

Εκλέγει νέο Δ.Σ. ο Λαρισαϊκός

* ΑΧ. ΡΟΒΟΓΛΙΔΗΣ: «ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ»

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2012 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:40
 Η σημερινή Γενική Συνέλευση θα κρίνει το μέλλον του Λαρισαϊκού που καλείται να εκλέξει νέα διοίκηση σε μια περίοδο που κάθε άλλο παρά ήρεμη διοικητικά μπορεί να χαρακτηριστεί για τους «πράσινους». Ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης Γιώργος Κοσμίδης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται «απέναντί» του και «απέναντι» στην ομάδα αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στη σημερινή Γενική Συνέλευση η οποία θα ξεκινήσει στις 20.30 στη Λέσχη Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων στη Ν. Σμύρνη με μοναδικό θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας Ροβογλίδης έστειλε νέα επιστολή διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν «κατευθυνόμενος κανενός» και ότι ένα μόνο όνομα κυριαρχεί στο μυαλό του: «ΑΟ Λαρισαϊκός Ν. Σμύρνης». Αναλυτικά η επιστολή:
«Νομίζω ότι με το κάλεσμα που απηύθυνα ήμουν σαφής. Απευθύνομαι προς όλους τους κατοίκους και μη της συνοικίας της Ν. Σμύρνης και όσους αγαπάνε τον σύλλογο - σωματείο Ν. Σμύρνης «Α.Ο. Λαρισαϊκός». Δεν ήμουν «κατευθυνόμενος κανενός». Για μένα προσωπικά, προέχει το καλό και το συμφέρον του Σωματείου.
Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι και αν κάνω να μην έχει ιδιοτελείς σκοπούς. Όσοι νομίζουν και μπορούν να κρατήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει είναι πάνω από όλα δικαίωμά τους αλλά και ευθύνη τους. Επαναλαμβάνω ότι μόνον ομαδικά και συλλογικά μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν. Οι εποχές των «πριγκίπων» έχουν τελειώσει για όλους μας. Ήμουν και θα παραμείνω «ανώνυμος» ανάμεσα στο πλήθος των ανωνύμων. Σταμάτησα την ενεργό δράση από μόνος μου πριν με σταματήσουν. Σταμάτησα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως απλό μέλος και εργάτης στα τμήματα υποδομής σιωπηλά και «ανώνυμα». Οφείλω να ομολογήσει δημόσια ότι η προσφορά μου αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε από πάρα πολλούς και μένω μόνο με τα θετικά της όλης πορείας. Δεν πρόκειται ποτέ να δώσω το δικαίωμα σε κανέναν να με μισήσει.
Με οποιοδήποτε σχήμα Δ.Σ. δημιουργηθεί θα είμαι δίπλα και θα στηρίζω. Είμαι με όλους και με κανέναν. Ένα όνομα μόνο κυριαρχεί στο μυαλό μου.
«Α.Ο. Λαρισαϊκός Ν. Σμύρνης».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass