ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Επιτυχιών συνέχεια για τον ΠΓΣ Λάρισας

* ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2012 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας αφού για μια ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του στο Καρπενήσι και έδειξε την δυναμική του Συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Εφήβων – Παίδων – Κορασίδων που έγινε στις 13-15 Ιουλίου.
Σχετικά μάλιστα ο σύλλογος ανακοίνωσε τα εξής: «Στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία κορασίδων η Τσοπούρογλου Σοφία έλαβε την 6η θέση, στην κατηγορία εφήβων ο Δοξαράς Ευάγγελος την 8η, ο Καρλιώτης Άρης την 18η, ο Ξεσφιγγούλης Παντελής την 30η, ο Πέτρου Ευάγγελος την 31η και Καρλιώτης Αλέξανδρος την 38η.
Στο αγώνισμα του Δρόμου ο Δοξαράς Ευάγγελος στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Εφήβων, με τον Καρλώτη Άρη στην 4η θέση, ο Ξεσφιγγούλης Παντελής 25η, ο Πέτρου Ευάγγελος την 30η και ο Καρλιώτης Αλέξανδρος την 31η θέση. Στην κατηγορία κορασίδων στο ίδιο αγώνισμα η Τσοπούρογλου Σοφία κατέλαβε την 6η θέση.
Πρέπει να τονίσουμε μετά από αυτά τα αποτελέσματα, μετά τον Τσοπούρογλου Βασίλειο που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Δρόμου για να συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ολλανδία 8-11 Αυγούστου, κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή οι έφηβοι Δοξαράς Ευάγγελος και Καρλιώτης Άρης για να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι πλέον φανερό ότι ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας συγκαταλέγεται, με τα αποτελέσματα που φέρνει στους 5 καλύτερους συλλόγους της Ελλάδος και στελεχώνει με αθλητές του την Εθνική ομάδα.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την υπερπροσπάθεια που κάνουν, τον προπονητή Χίο Δημήτριο, τους χορηγούς του Συλλόγου την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου.
Επόμενος στόχος της ομάδος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας που θα γίνει στη Σπάρτη 21-23 Ιουλίου».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass