ΙΣΠΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (21.30, ΕΤ-1)

Θα είναι η τρίτη… φαρμακερή;

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Στις 27 Ιουλίου του 2007 η Εθνική ομάδα Νέων είχε αντιμετωπίσει στο τελικό την Ισπανία, που είχε διεξαχθεί στην Αυστρία, και είχε ηττηθεί με σκορ 1-0.
Σε εκείνη την εθνική ομάδα είχαν αγωνιστεί ποδοσφαιριστές όπως ο Σωτήρης Νίνης, ο Κώστας Μήτρογλου, μάλιστα σε εκείνη την ομάδα βρέθηκε και ο Λαρισαίος Βασίλης Κουτσιανικούλης αλλά και οι Μπουκουβάλας και Λαμπρόπουλος που είχαν και αυτοί το πέρασμά τους από την ομάδα της ΑΕΛ.
Πέντε χρόνια μετά η Εθνική ομάδα Νέων θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ισπανούς στον τελικό. Αυτή τη φορά η διοργάνωση διεξάγεται στην Εσθονία και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Λιλεκούλα» του Ταλίν και θα ξεκινήσει στις 21.30 ώρα Ελλάδος με τη διοίκηση της ΕΡΤ να αποκτά τα δικαιώματα και να προβάλει τον αγώνα (ΕΤ-1).
Μάλιστα οι διεθνής μας ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά στη διοργάνωση τους Ισπανούς, καθώς αγωνίστηκαν και στην πρεμιέρα στην φάση των ομίλων και ηττήθηκαν με σκορ 2-1. Σε αυτό το παιχνίδι οι Έλληνες παίκτες «πλήρωσαν» το κακό τους δεκάλεπτο από το 30’ έως το 40’, όπου και δέχθηκαν τα δύο τέρματα. Όμως ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν ότι μπορούν αντιμετωπίσουν στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο.
Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσάνα, θα αγωνιστούν έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς από το ματς της πρεμιέρας και με πολύ καλή ψυχολογία. Μέσα από δηλώσεις τους θεωρούν πως η Ισπανία μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ο «χρυσός» σκόρερ στο ματς με την Αγγλία Μπάμπης Λυκογιάννης μέσα από τις δηλώσεις του είπε: «Τους ξέρουμε καλά από το παιχνίδι της πρεμιέρας. Δεν τους φοβόμαστε. Πρέπει να πάρουμε το αίμα μας πίσω».
Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Στέφανος Καπίνο, που τη θέση του μετά από συσκέψεις της ΕΠΟ με την UEFA θα πάρει ο Κώστας Τσιτώτας του Λεβαδειακού. Ενώ ο Κώστας Τσάνας θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Από την άλλη η Ισπανία είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει το τίτλο περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα την τελευταία δεκαετία με πέντε κατακτήσεις (2002, 2004, 2006, 2007 και 2011). Ενώ οι Ισπανοί διεθνής σέβονται απόλυτα την ελληνική ομάδα. Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα, Χεράρ Ντεουλοφέου, δήλωσε : «Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα. Στο πρώτο ματς εναντίον τους, προηγηθήκαμε με 2-0, αλλά έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός είναι ένας τελικός και παρόλο που κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ελπίζω πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass