ΔΡΟΜΟ ΔΟΛΟΠΩΝ - OLYMPUS MYTHICAL TRAIL - ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δράσεις του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2012 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:38
Στις 30 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 7ος αγώνας Δρόμου Δολόπων. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη διαδρομή των 13 χλμ από τον Κέδρο έως τα Λουτρά Σμοκόβου δίπλα στον Ονόχωνο ποταμό και μέσα στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και φέτος έδωσε δυναμικό παρών. Συγκεκριμένα οι αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς είναι οι: Γκουτζουρέλας Νίκος (2ος στην κατηγορία του), Γούλας Απόστολος (1ος στην κατηγορία του), Χατζημίχος Γεώργιος, Φράγγος Χρήστος, Τρέμμας Γεώργιος, Μπροζιούτης Πέτρος, Παπαστεργίου Κων/νος, Γεωργαντάς Αθανάσιος, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γκαρσίδης Πασχάλης και Κατσιάκης Ιωάννης.
Στις 8 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Olympus Mythical Trail, ένας αγώνας συνολικής απόστασης 100 χλμ. και με τη συνολική ανάβαση (θετική υψομετρική διαφορά) να αγγίζει τα 7000 μέτρα, στο απαιτητικό τοπίο του Ολύμπου. Συνολικά συμμετείχαν 3 αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας οι οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς αυτό το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Αναλυτικά: Νάτσιος Ανδρέας, Νάτσιος Γεώργιος και Καρέλας Αθανάσιος.
Επίσης την ίδια μέρα, στις 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε για 10η χρονιά ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου στον Αυγερινό Κοζάνης. Φέτος μάλιστα πραγματοποιήθηκε και ρεκόρ συμμετοχών από όλη την Ελλάδα. Ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας Γκισάκης Ιωάννης συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνα και κατέλαβε την πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τη συμμετοχή και τερματισμό τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass