ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα πρόσωπα, ίδια φιλοσοφία

* ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 21:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Νέα πρόσωπα θα έχουμε στην τεχνική ηγεσία του Τυρνάβου 2005, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώτη Σταματόπουλο, τον διαδέχεται όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Μπεριτζάς.
Στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου που αλλάζει σελίδα, η φιλοσοφία παραμένει η ίδια, καθώς θα πλαισιώσουν το δυναμικό ταλαντούχοι παίκτες, στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να κάνουν το βήμα παραπάνω εφόσον φυσικά δουλέψουν σκληρά και προσπαθήσουν τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Παράλληλα τόσο ο κ. Μπρέζας όσο και ο κ. Μπεριτζάς θέλουν να επεκταθεί η συνεργασία εκτός από την ΑΕΛ και με όσο το δυνατόν περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού.
Όσον αφορά τώρα στη διοίκηση της ΕΠΣΛ, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον ενωσιακό προπονητή, στον οποίο δίνεται η δυνατότητα να πάει σε μια επαγγελματική και νοικοκυρεμένη ομάδα του νομού.
Ιδιαίτερα εκτιμήθηκε το γεγονός ότι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλης Μπρέζας όσο και ο προπονητής Τάσος Μπεριζάς επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Ζήση Γρηγορίου και του ανέλυσαν ο καθένας από την πλευρά του για ποιους λόγους θέλουν αυτή τη συνεργασία.
Αποτελεί λοιπόν τιμή και για την Ένωση ο προπονητής της να δέχεται πρόταση από μια ομάδα όπως είναι ο Τύρναβος και να ανεβαίνει σκαλοπάτια στην καριέρα του.
Το νέο τεχνικό τιμ αναμένεται να παρουσιάσει αύριο ή την Τρίτη επίσημα σε συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ Τύρναβος 2005.
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΙΧΗΣ
Το κλίμα όμως στην ομάδα βάρυνε, καθώς περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Κώστας Μίχης. Το διοικητικό στέλεχος του Τυρνάβου 2005 υπέστη ανεύρυσμα αορτής και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου, μετά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι γιατροί, η κατάστασή του από χθες το απόγευμα σταθεροποιήθηκε.
Κοντά του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι διοικητικοί της ΠΑΕ, ενώ ευχές για ταχεία ανάρρωση απηύθηναν φίλοι της ομάδας, αλλά και από άλλα σωματεία, ο πρώην πλέον τεχνικός Γιώτης Σταματόπουλος, ο βοηθός του Μιχάλης Μπίζιος, όπως και ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας, που συνεργάσθηκε με τον Μίχη και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass