ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Έγιναν τρεις και έρχονται άλλες πέντε...

* ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΙΑΚΟΣ, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΒΑΡΗΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2012 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:36
Του Κ. Γκιάστα
Κορυφώνονται οι κινήσεις μέσα από τις οποίες χτίζεται ο Φοίνικας της περιόδου 2012 - 2013 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του μπάσκετ. Μετά την απόκτηση των Σαριμπαλίδη, Αθασόπουλου και Γοργόλη σειρά πήραν οι ανανεώσεις. Χθες συμφώνησαν με τη λαρισινή ομάδα να συνεχίσουν και φέτος οι Τσιαμπαλής, Βλαχούλης και ο νεαρός Μανώλας.
Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση του Φοίνικα ήταν η εξής: «Για έναν ακόμα χρόνο θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Φοίνικα τα τρία περυσινά guard, οι Στέργιος Τσιαμπαλής, Γιώργος Βλαχούλης και Περικλής Μανώλας, μετά από συναντήσεις με τον προπονητή κ. Γ. Γιασάρη και τον πρόεδρο κ. Γ. Νασιακόπουλο.
Για τον Τσιαμπαλή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον Φοίνικα ενώ δεύτερη συνεχόμενη θα είναι για τους Μανώλα και Βλαχούλη (πέμπτη όμως συνολικά σεζόν στην καριέρα του που θα φοράει τα ασπρόμαυρα)».
Μετά τους συγκεκριμένους παίκτες θα έρθουν και άλλες πέντε ανανεώσεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μιλάμε για τον αρχηγό Θοδωρή Λιάκο, για τον Γιώργο Τσακνάκη, για τον Σπύρο Παπαβασιλείου, τον Νίκο Αποστολάκη και τον νεαρό Λούβαρη. Αυτοί αναμένονται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.
ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Όσον αφορά τώρα στο θέμα του σέντερ (εκτός του Αποστολάκη φυσικά) συνεχίζεται το «ψάξιμο» από τον προπονητή Γρηγόρη Γιασάρη που σύμφωνα με το αρχικό του πρόγραμματισμό η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass