ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η Ολύμπια πήρε τη Μαρία Κυριτσάκα

* ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2012 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:36
Του Κ. Γκιάστα
Ένα πολύτιμο εργαλείο απέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπια. Οι «πορτοκαλί» με την επάνοδό τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έκαναν και την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση καθώς απέκτησαν την Μαρία Κυριτσάκα. Η μεταγραφή αυτή έγινε με τη μορφή δανεισμού από την Ολυμπιάδα όπου και ανήκει ενώ σε αντάλλαγμα δόθηκε η Βαμβακίδου στην Ολυμπιάδα με τον ίδιο τρόπο.
Η 28χρονη Κυριτσάκα με ύψος 1.78 ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα της Ολυμπιάδας πριν από περίπου 16 χρόνια. Από τότε ως και σήμερα ήταν η «σημαία» της Ολυμπιάδας με τη μοναδική χρονιά που δεν έπαιξε εκεί να είναι η προπέρσινη. Είχε πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου. Πέρυσι επέστρεψε στην Ολυμπιάδα όμως δεν κατάφερε να την βοηθήσει όσο θα ήθελε μια και η λαρισινή ομάδα αποσύρθηκε από την Α2 Εθνική και ουσιαστικά υποβιβάστηκε πριν την ώρα της στο τοπικό πρωταθλήμα.
«Είναι μια ευκαιρία για μένα να μην φύγω από τα Εθνικά Πρωταθλήματα» δηλώνει στην «Ε» για τη μεταγραφή της και συνεχίζει: «Το ενδιαφέρον που έδειξε η Ολύμπια ήταν κολακευτικό και με έκανε να συμφωνήσω για τη μετακίνησή μου. Σε αυτό βέβαια συμφώνησε και η ομάδα μου η Ολυμπιάδα που δεν ήθελε να μου στερήσει αυτή την ευκαιρία».
Όσον αφορά στους στόχους και στη δυναμική της Ολύμπια για τη φετινή σεζόν είπε: «Σαν σύνολο η Ολύμπια έχει ένα νεανικό σχήμα γεμάτο ταλέντο. Διαθέτει όμως και έμπειρες παίκτριες με ποιότητα όπως η Σπυροπούλου και η Ντάνου. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, όποιοι και αν είναι αυτοί. Ευελπιστώ να γίνει μια καλή πορεία».
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Εκτός από τη μεταγραφή της Κυριτσάκα αναμένεται στη συνέχεια να ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές. Άλλωστε το γεγονός πως η άλλη λαρισινή ομάδα η Ολυμπιάδα θα βρίσκεται στα τοπικά πρωταθλήματα επιτρέπει στην Ολύμπια να έχει την πολυτέλεια των καλύτερων επιλογών καθώς θέλουν οι παίκτριες να παίξουν εκεί.
Καμπουράκη, Γοργόλη, Λέκκα, Σπυροπούλου, Ζιώγου, Θεοφανάκη, Ντάνου, Ντριστέλλα ανανέωσαν ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθεί και μια πλέι μέικερ που θα είναι «μπακ απ» της Καμπουράκη.
Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την προκύρηξη του πρωταθλήματος από την ΕΟΚ καθώς υπάρχει η πληροφορία πως το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να διεξαχθεί σε τρεις ομίλους και όχι σε δύο όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass