ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Και με τη βούλα Κ. Κολομητρούσης

* «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2013 21:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:06
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το φλερτ του Ηρακλή Λάρισας με τον Κώστα Κολομητρούση είχε ευτυχή κατάληξη και οδήγησε σε… γάμο. Ο Λαρισαίος τεχνικός (που πέρσι οδήγησε τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ στην κατάκτηση του τίτλου της Α1 ΕΠΣΛ) είναι και επίσημα πλέον ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τις τύχες των «κυανολεύκων» και μαζί το δύσκολο έργο της επίτευξης των στόχων στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Ο Κώστας Κολομητρούσης επιστρέφει στον Ηρακλή μετά από 8 περίπου χρόνια και όπως ο ίδιος δήλωσε στην «Ε» έρχεται σε μία ομάδα που πέρσι παρουσίασε πολύ καλό σύνολο και πανάξια κέρδισε το στοίχημα της ανόδου. «Ευελπιστώ μαζί με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και εκείνους που θα προστεθούν κατά τη μεταγραφική περίοδο να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω ότι και στον Ηρακλή θα έχω ανάλογη πορεία όπως πέρσι με την ομάδα του Αβέρωφ. Δεν θέλω να μιλήσω ακόμη για στόχους αλλά αυτό που θα πω είναι ότι ο Ηρακλής θα κάνει πορεία ανάλογη της ιστορίας του.
Πιστεύω θα βρούμε τους κατάλληλους παίκτες που θα τους διακρίνει η αγωνιστικότητα και ο σεβασμός στον εαυτό τους και το ποδόσφαιρο γενικότερα» κατέληξε ο Κώστας Κολομητρούσης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Νίκος Φιλίππου επισήμανε:
«Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Ηρακλή ο οποίος είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για έναν ικανό προπονητή ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας που απορρέουν από τη μεγάλη ιστορία της».
Από την επόμενη κιόλας ημέρα τη σκυτάλη στους «κυανόλευκους» παίρνουν τα μεταγραφικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι πρώτες επαφές με παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρο» της ομάδας έχουν γίνει.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass