Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»

«Να βγάλουμε το λαρισινό μπάσκετ από την... κρίση»

* Γ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΡΩΤΗ»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2013 21:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:06
Του Κ. Γκιάστα
Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις του Φοίνικα μετά την προχθεσινή απόκτηση του Νάσου Περρωτή που δείχνει πως είναι ένας ικανότατος σκόρερ για την κατηγορία.
Οι «μελανόλευκοι» δείχνουν πως θέλουν να κάνουν συγκροτημένες κινήσεις και πλέον αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσει άλλη μια ενός σέντερ (με ικανότητα να παίζει και στη θέση «4») εγνωσμένης αξίας. Ωστόσο από εκεί και πέρα υπάρχει και μια περίπτωση να αποκτηθεί ακόμα ένας πλέι μέικερ που είναι Λαρισαίος αλλά αγωνιζόταν σε ομάδα εκτός πόλης.
Για την τελευταία αυτή κίνηση του Φοίνικα μίλησε στην «Ε» ο διευθυντής του Φοίνικα, Ανδρέας Κολτσίδας που ανέφερε: «Είναι μια σημαντική κίνηση και έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες. Ελπίζουμε εδώ να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα και να δέσει με το υπόλοιπο σχήμα για να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη άνοδος».
Ο Ανδρέας Κολτσίδας επί της ουσίας γυρνάει στον χώρο του μπάσκετ μετά από 8 χρόνια. Ήταν ο μοναδικός άλλωστε Λαρισαίος παράγοντας που κατάφερε να ασχοληθεί διοικητικά και να είναι στις σεζόν ανόδου με τις δύο ομάδες της Λάρισας, τον ΓΣΛ και την Ολύμπια.
Αρχικά πρωτοασχολήθηκε με την Ολύμπια το 1996 με την οποία ανέβηκε στην Α1 Εθνική λίγο αργότερα, ενώ στον ΓΣΛ πήγε στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και πανηγύρισε ακόμα μια άνοδο στην Α1 Εθνική.
Με τον προπονητή μάλιστα του Φοίνικα, Θρασύβουλο Λιάγκα συνεργάστηκαν και στον ΓΣΛ όταν ο Λιάγκας ήταν βοηθός προπονητή ενώ τώρα τον συναντάει στους «μελανόλευκους» ως head coach.
Για τη συνεργασία αυτή τόνισε τα εξής: «Αρχικά να πούμε πως αυτό που με κίνησε να ασχοληθώ και να βοηθήσω την προσπάθεια του Φοίνικα είναι το γεγονός πως είδα ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Στον Φοίνικα αυτή τη στιγμή βρίσκονται άνθρωποι έτοιμοι για καλή δουλειά και χωρίς ακρότητες βάσει και των δεδομένων της εποχής. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ και θα το κάνω για έναν και μοναδικό λόγο: για το καλό του λαρισινού μπάσκετ. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που πρέπει να έχουμε όλοι.
Δεν γίνεται αυτή η πόλη που έχει μεγαλώσει με το μπάσκετ να βλέπει ομάδες μόνο στη Γ΄ Εθνική. Είναι αδιανόητο απ΄ όποια πλευρά και να το δεις. Όλοι μαζί θα πρέπει να βγάλουμε το μπάσκετ από την κρίση».
Γ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ»
Με αφορμή την προχθεσινή μεταγραφική κίνηση της ομάδας μίλησε στην «Ε» και ο έως πρότινος πρόεδρος - και ψυχή των έως τώρα κινήσεων της ομάδας- Γιώργος Νασιακόπουλος που ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόκτηση του Νάσου Περρωτή γιατί ξέρουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά. Επίσης γνωρίζουμε πως εκτός από καλός παίκτης είναι και καλός χαρακτήρας. Θέλουμε επιτέλους να χτίσουμε την ομάδα της ανόδου. Την ομάδα που θα φέρει χαμόγελα στη Λάρισα και στο μπάσκετ της».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass