ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ιπτάμενα... καρφιά στο Αλκαζάρ

* ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η 111 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2013 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:03
Του Κ. Γκιάστα
Με... ιπτάμενα καρφιά πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή χθες στο κλειστό του Αλκαζάρ η ομάδα βόλεϊ της 111 Πτέρυγας Μάχης. Στον μεγάλο τελικό του Διακλαδικού πρωταθλήματος Βόλεϊ Ενόπλων Δυνάμεων η ομάδα από τον γειτονικό Βόλο κέρδισε άνετα και εύκολα με 3-0 σετ την αντίστοιχη της 95 Α.Δ.Τ.Ε. που ταξίδεψε από τη Ρόδο.
Το σύνολο της 111 Π.Μ. δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και στα δύο πρώτα σετ είναι χαρακτηριστικό πως είχε διαφορά... νίκης από το ξεκίνημα. Ωστόσο στο τρίτο σετ αν και ξεκίνησε μουδιασμένα (7-13), γρήγορα ανέκαμψε και επανέκτησε τη διαφορά που έψαχνε για να πάρει και το τρίτο σετ και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Την κήρυξη των αγώνων έκανε ο ταξίαρχος της ΑΣΔΕΝ Μιλτιάδης Πιτούλης.
Τους διαιτητές της αναμέτρησης βράβευσε για την παρουσία τους ο συνταγματάρχης Κωνσντανίνος Κολοκούρης της 1ης Στρατιάς συνοδευόμενος από τον σμήναρχο του ΑΤΑ Αθανάσιο Βουτίδη.
Τους νικητές βράβευσε ο Ταξίαρχος (Ι) του ΑΤΑ Κωνσταντίνος Αλεξίου ενώ τους δευτεραθλητές ο Ταξίαρχος της ΑΣΔΕΝ Μιλτιάδης Πιτούλης.
Συντονιστής της διοργάνωσης του τελικού ήταν ο αντισμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Μιχάλης Θεμελής και Χρυσ. Κατσιούλης που τα πήγαν περίφημα χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.
ΤΑ ΣΕΤ:
25-10, 25-10, 25-16
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
111 Π.Μ. (Θοδωρής Νάκας): ΣΜΧΟΣ Γεωργούλας Σπ., ΣΓΟΣ Καβαρντίνας Γαρυφ., ΣΓΟΣ Τζήμος Δημ., ΑΝΘΣΓΟΣ Καλέσης Αλέξ., ΑΣΜΙΑΣ Αβραμίδης Πετρ., ΕΣΜΙΑΣ Μιχαλακόπουλος Παν., ΣΜΙΑΣ Στρούγγης Απ., ΣΜΙΑΣ Νταραδήμας Ευστ.
95 Α.Δ.Τ.Ε (Μαλούκου Αγόρη): ΣΤΡ Καρδάρης Σαράντης, ΑΝΘΛΓΟΣ Μαλούλου Αγόρη, ΔΝΕΑΣ Διακογεωργίου Νικόλαος, ΣΤΡ Σαββίδης Γιάννης, ΣΤΡ Χιώτης Γεώργιος, ΣΤΡ Τσαβάρης Κοσμάς, ΑΝΘΛΓΟΣ Σάρρας Γεώργιος, ΛΧΙΑΣ Σκουρδούλης Γιάννης, ΣΤΡ Μουτσοντέμι Μπλέταρ, ΔΝΕΑΣ Βούλγαρης Αντώνιος, ΣΤΡ Μαλτέζος Παναγιώτης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass