ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΤΑΕ-KWON-DO ΛΑΡΙΣΑΣ

Αθλητικές επιδείξεις

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:03
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές επιδείξεις και η προαγωγή εγχρώμων ζωνών από αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕKWON-DO ΛΑΡΙΣΑΣ, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λαρισαίων
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όπως πάντα οι άνθρωποι του αθλητισμού, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Αρης Γαλάτος, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Λάμπρος Βλιώρας(παλιός πρωταθλητής Ελλάδος στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ), ο προϊστάμενος Υδροοικονομίας Π.Ε. Λάρισας κ. Ιωάννης Μπαλαμώτης, ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. Νικόλαος Παϊταρίδης, καθώς και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητών του συλλόγου.
Ειδικά οι μικροί αθλητές του συλλόγου, εντυπωσίασαν με την τεχνική τους και τις θραύσεις ξύλων που πραγματοποίησαν κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρεθέντες. Η εκδήλωση περιείχε ασκήσεις αυτοάμυνας, χορευτικά, σκετς, θραύσεις ξύλων και πολύ μουσική, μιας και ο σκοπός του συλλόγου είναι να προάγει το αθλητικό ιδεώδες και να μυήσει τους μικρούς στον αθλητισμό, δείχνοντας σε όλους ότι ο αθλητισμός εκτός από υγεία είναι χαρά και διασκέδαση.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος και παλιοί αθλητές οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον προπονητή του συλλόγου κ. Απόστολο Ιακωβάκη 6ο DAN WTF για την προσφορά τους στο ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους τους επίτιμους καλεσμένους καθώς και τους γονείς των μαθητών οι οποίοι όπως ανέφερε βοηθούν στο έργο που έχει αναλάβει για την επιμόρφωση και τη σωστή καθοδήγηση των παιδιών τους στον αθλητισμό και όχι μόνο.
Μετά το πέρας των επιδείξεων έγιναν οι παρακάτω απονομές ζωνών:
* ΜΙΣΗ ΚΙΤΡΙΝΗ (9 CUP) Σπηλιοπούλου Αντζελίνα, Μπούτλα Εβελίνα, Σιωρος Αλέξανδρος, Κουτσοδήμος Ιωάννης, Τσακίρη Παναγιώτα, Χατζημίχος Νικόλαος, Πιτσίλκα Δήμητρα, Γαλάνης Σωτήριος, Γαλάνης Ανδρέας, Μανώλης Δημήτριος, Νικολόπουλος Σπύρος, Ιακωβάκη Μαριάννα.
* ΚΙΤΡΙΝΗ (8 CUP) Κούτρα Ραφαηλία-Αφροδίτη, Κούτρας Βασίλειος, Αναγνώστου Γεώργιος-Ραφαήλ, Θώδας Γεώργιος, Παπαδόπουλος Στέφανος, Παλάντζας Βασίλειος, Καραμπέρης Ραφαήλ-Στυλιανός, Καρανάσιος Ραφαήλ, Γκάγκος Παύλος, Διβάνης Παναγιώτης, Μπακάλη Ηλιάνα, Μπακάλη Ελισάβετ, Τσιλιώνης Απόστολος, Ευαγγέλου Νικόλαος-Δωρόθεος, Χατζής Κων/νος, Τσικλητάρη Γερακίνα, Τσικλητάρη Αικατερίνη, Χυτούδης Ιωάννης, Γαργάλα Δήμητρα, Γαργάλας Γεώργιος, Γαργάλας Ιωάννης, Περήφανου Ευγενία, Τσιμπλικιάρης Σπύρος, Τσιφούτη Δήμητρα-Νεφέλη, Τσιφούτης Νικόλαος, Κασκαμπας Αθανάσιος, Λουλάκης Χαράλαμπος, Σουπας Γεώργιος, Κωστούλας Παναγιώτης, Γκαργκινούδη Μαριαλέττα, Γιώτας Νικόλαος, Μανάσσης Γεώργιος, Ζαλαβρας Γεώργιος, Ζαλαβρας Κων/νος, Μπατρακούλη Ιωάννα, Μπατρακούλης Σωκράτης, Γκαμπράνης Νικόλαος, Γκαμπράνη Μαρίνα, Κότσιρας Αθανάσιος, Σμαϊλης Χρήστος.
* ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ (7 CUP) Πεταλούδα Ρούλα, Κυρίτση Ελισάβετ, Τζιουμάκης Γεώργιος, Τζιουμάκη Αικατερίνη.
* ΠΡΑΣΙΝΗ (6 CUP) Μπατζιάνας Χαρίσης, Τσιάλτα Σταυρούλα
ΜΙΣΗ ΜΠΛΕ (5 CUP) Τσιλιώνης Γεώργιος, Μπάγκας Παρασκευάς, Ντζουβάρα Μακρίνα.
* ΜΠΛΕ (4 CUP) Αράπης Άγγελος, Πετράκου Χριστίνα.
* ΜΙΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗ (3 CUP) Αράπης Θεοφύλακτος
* ΚΟΚΚΙΝΗ (2 CUP) Μαντζώνης Σπυρίδωνας, Λιάπη Αναστασία, Ντζουβάρα Θεανώ, Παπαθανασίου Αθανασία, Κουμπογιάννης Κων/νος.
* ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ (1 CUP) Ντεγκούδης Πασχάλης
* ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ(1 POOM-DAN) Πετράκος Αστέριος, Λιάπης Δημήτριος, Μαντζώνης Ευστράτιος.
Ο σύλλογος ευχαριστεί όλες τις παλιές μαύρες ζώνες και την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου για την όμορφη επίδειξη και το θέαμα που προσέφεραν και συγκεκριμένα τους Γαργάλα Αστέριο, Τσιλιώνη Κων/νο, Παπαπούλη Αθανάσιο, Γκρίμπα Αργύρη, Τράντο Κων/νο, Μαλλιώρα Χριστίνα, Χαντζή Δήμητρα, Τσελίκα Θωμά, Αντωνιάδου Κων/να, Πατουλίδη Λάζαρο, Τσούρης Νικόλαο, Αλεστά Απόστολο, Νεντούδη Μιχάλη, Τζιάστα Πασχάλη.
Τέλος ευχαριστεί τις επιχειρήσεις των κ. Σαπουνά για τη βιντεοληψία της εκδήλωσης, Καραΐσκου Δημήτριου για τον όμορφο στολισμό με λουλούδια στον χώρο του σταδίου καθώς και τον dj ALVARO (Xατζή Γεώργιο) για τα ηχοσυστήματα και την επιμέλεια του όλου προγράμματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass