Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΕΡΑ - ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τέλειωσε πριν... αρχίσει

* ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:45
Του Κ. Γκιάστα
Πριν καν αρχίσει... τελείωσε η συνεργασία ανάμεσα στον Αστέρα Λάρισας και τον Θοδωρή Καλογερόπουλο. Ο έμπειρος παράγοντας πριν από 20 ημέρες είχε ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο πως αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Όμως από χθες επίσημα πάλι ανακοινώθηκε πως η συνεργασία τους ανήκει στο... παρελθόν. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανακοίνωσε στους ιθύνοντες πως δεν μπορεί να είναι στην ομάδα. Στη θέση του θα είναι πλέον ο Γιώργος Γουμενόπουλος.
Στα μεταγραφικά ζητήματα τώρα ο Γούλας θα είναι παίκτης του Αστέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο έμπειρος αθλητής συμφώνησε σε όλα με τη λαρισινή ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανόλευκους». Επί της ουσίας (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) είναι ο δεύτερος παίκτης που μένει στην ομάδα από τους βασικούς καθώς εκεί θα παίζει και ο Τσαβές που έχει συμφωνήσει από πέρυσι για δύο χρόνια.
Πλέον ο επόμενος στόχος θα είναι να αποκτηθεί ένας δυνατός ψηλός που θα ενισχύσει τις προσπάθειες κάτω από το καλάθι (πέρυσι προτιμήθηκε ένα χαμηλό πεντάρι αλλά με ευχέρεια στο σκοράρισμα κάτι όμως που δεν έγινε πράξη από τον Μίχο).
Διοικητικό ενδιαφέρον εξάλλου υπάρχει για τον Θοδωρή Λιάκο. Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Μπαζάκης τόνισε πως ο πρώην αρχηγός του συμπολίτη Φοίνικα αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και θα εξεταστεί η περίπτωσή του με μεγάλη προσοχή. Φυσικά αρμόδιος σε τέτοια ζητήματα είναι ο προπονητής.
Τέλος το πιο πιθανό είναι να έχουμε και την επιστροφή του Πάσχου στην ομάδα που τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Σήμερα στις 12.00 στον χώρο του 12ου Γυμνασίου Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των Ακαδημιών του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια αυτής θα υπάρχουν παιχνίδια, βραβεύσεις και εκπλήξεις ενώ θα πραγματοποιηθεί και αγώνας παλαιμάχων. Θα υπάρξει και η παρουσίαση του νέου προπονητή των ακαδημιών κ. Σάββα Αραπατσάνη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass