ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Γ.Γ.Α. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Στο τραπέζι γηπεδικό-επιχορηγήσεις

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗ-ΠΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:45
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τις πρώτες του επαφές με στόχο να προωθήσει τα θέματα πρώτης προτεραιότητας της νέας διοίκησης της ΕΠΣΛ που είναι το Ενωσιακό γήπεδο και η οικονομική στήριξη των σωματείων αναμένεται να έχει κατά το τέλος του μηνός ο πρόεδρος της Ένωσης Ζήσης Γρηγορίου.
Ο κ. Γρηγορίου προγραμματίζει μία σειρά συναντήσεων με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον ΓΓΑ προκειμένου να θέσει στο τραπέζι των συνομιλιών την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου και να εξετάσει αν υπάρχει τρόπος για οικονομική βοήθεια προς τα σωματεία του νομού. Σχετικά με το θέμα του Ενωσιακού γηπέδου ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ θα συζητήσει εάν υπάρχουν προϋποθέσεις χρηματοδότησης από την πολιτεία για την κατασκευή του έργου και πώς μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο προκειμένου η Ένωση να αποκτήσει το δικό της αγωνιστικό «σπίτι».
Σε ό,τι αφορά στο οικονομικό, στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί το ερώτημα για το αν υπάρχει από την πλευρά της πολιτείας η σκέψη για οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια προς τα σωματεία είτε με τη μορφή επιχορήγησης είτε με άλλη μορφή.
Οι συναντήσεις τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού όσο και με τον ΓΓΑ προγραμματίζονται προς το τέλος του μηνός εάν αυτό σταθεί εφικτό. Παράλληλα ο κ. Γρηγορίου αναμένεται να συναντηθεί και με άλλους αθλητικούς φορείς (ΕΠΟ) για θέματα που αφορούν στην ΕΠΣΛ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
ΟΙ ΕΝΩΣΙΑΚΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ
Σύμφωνα με απόφαση του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΛ η συνεργασία για τη φετινή χρονιά με τους Ενωσιακούς τεχνικούς Μάκη Αλαξούδη και Άρη Πατσή ολοκληρώθηκε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει η προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας. Πάντως η διοίκηση της ΕΠΣΛ ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προσλάβει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 - 2014, τρεις προπονητές που θα αναλάβουν τις Μικτές ομάδες και οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα, θα πρέπει μέχρι τις 16 Ιουνίου, να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ένωσης τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.
Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης υπό την προεδρεία του α΄ αντιπροέδρου κ. Σταύρου Πουλαράκη και αποφάσισε μεταξύ άλλων τα εξής:
-Στην επικείμενη συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που θα γίνει στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου 2013, την Ένωση Λάρισας θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ. Ζήσης Γρηγορίου (τακτικός) και Τέλης Γκούμας (αναπληρωματικός).
-Εξουσιοδοτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, σε συνεργασία με τα άλλα μέλη της Επιτροπής, να συντάξουν τις νέες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για την περίοδο 2013 - 2014 και να τις φέρουν προς έγκριση σε μελλοντική συνεδρίαση του Δ.Σ.
-Στις 15 Ιουνίου 2013 και σε εκδήλωση του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών θα τιμηθούν με την απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Θ. Αλεξούδης, της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΛ για την πετυχημένη παρουσία τους την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο.
-Η Γραμματεία της Ένωσης παρέλαβε από την ΕΠΟ και έχει προς διάθεση στα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού, έντυπα μεταβολών των ποδοσφαιριστών. Τα έντυπα αυτά θα διατίθενται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Γραμματεία.
-Ύστερα από πρόταση του νέου προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, που έγινε ομόφωνα δεκτή από το δ.σ., η σύνθεση της Ε.Δ. έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Μητροδήμος
Αναπληρωτής πρόεδρος: Δημήτρης Λεωνιδάκης
Μέλη: Στέλιος Νίτσας - Γιάννης Κωστής
Γραμματειακή υποστήριξη: Σπύρος Τσιλίκης
Επίσης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. διαβάστηκαν για ενημέρωση διάφορα έγγραφα, εισερχόμενα από την ΕΠΟ και άλλους Φορείς.
-Το Δ.Σ. δέχθηκε στα γραφεία του για εθιμοτυπική επίσκεψη το προεδρείο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, τα μέλη του οποίου συνεχάρηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους, ευχήθηκαν ευδόκιμη θητεία και ζήτησαν την καλή και χωρίς προβλήματα συνεργασία του Συνδέσμου τους με τη Διοργανώτρια των πρωταθλημάτων Αρχή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass