ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ

Ενωσιακό γήπεδο, οικονομική στήριξη σωματείων

* ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2013 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:39
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το Ενωσιακό γήπεδο και η οικονομική στήριξη των σωματείων είναι τα θέματα πρώτης προτεραιότητας της νέας διοίκησης στην ΕΠΣΛ όπως επισήμανε ο Ζήσης Γρηγορίου
Ο επικεφαλής της θριαμβεύτριας των εκλογών «Ανανεωτικής Κίνησης Παραγόντων» ευχαρίστησε τα σωματεία που τάχθηκαν υπέρ της παράταξής του, αφιέρωσε την εκλογική νίκη στους παράγοντες των σωματείων που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αντιστέκονται γι’ αυτό, ενώ μιλώντας για την επόμενη μέρα επισήμανε ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το τοπικό ποδόσφαιρο - πραγματικά και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών - να συστρατευτούν μαζί του στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
«Μέσα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας το να μπορέσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα είναι ήδη μία επιτυχία. Εμείς είναι δεδομένο ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα διατηρήσουμε αλλά επειδή μας δόθηκε η ευκαιρία να μπουν και νέα παιδιά στη διοίκηση της ΕΠΣΛ που έχουν όρεξη και πονούν τους κόπους τους σαν παράγοντες πιστεύω θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα από την προηγούμενη τετραετία» επισήμανε ο κ. Γρηγορίου και πρόσθεσε:
«Σαν πρώτος μεγάλος στόχος είναι να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε επιτέλους το όραμά μας που είναι το Ενωσιακό γήπεδο, αλλά αυτό το οποίο ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο τους παράγοντες είναι το οικονομικό άρα θα πρέπει να δώσουμε μία ιδιαίτερη έμφαση ούτως ώστε να μπορέσουν οι ομάδες να σταθούν στα πόδια τους για τα δύο επόμενα χρόνια που όπως φαίνεται θα βρισκόμαστε ακόμα σε οικονομική κρίση.
Ελπίζω, οι δήμαρχοι κατά τις συναντήσεις που είχαν με τον άλλο συνδυασμό, γιατί εμείς δεν είχαμε χρόνο να τους επισκεφθούμε επειδή δεν είχαμε χρόνο από τις συγκεντρώσεις με τα σωματεία, και έθεσαν σε σωστή βάση το θέμα ότι την επόμενη μέρα θα συνεργαστούμε με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ για το καλό του ποδοσφαίρου να είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν στα οικονομικά των ομάδων γιατί το ποδόσφαιρο είναι η κορωνίδα του αθλητισμού και ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Άρα λοιπόν με αρωγούς τους δημάρχους θα πρέπει να βοηθήσουμε τα σωματεία όσο γίνεται περισσότερο και να δώσουμε κουράγιο στον ήρωα παράγοντα.
-Το νέο διευρυμένο Δ.Σ. θα είναι 15μελές και μετέχουν πολλά νέα πρόσωπα. Πώς σκέφτεστε να τα αξιοποιήσετε;
«Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη και καλύτερη εκπροσώπηση στις επιτροπές, περισσότερη δουλειά είναι δεδομένο ότι τα νέα παιδιά έχουν όρεξη και μαζί με την εμπειρία των παλιών θα εργαστούν προκειμένου και να πλαισιωθούν καλύτερα οι σημαντικές επιτροπές και κυρίως των μικτών ομάδων και των πρωταθλημάτων-κυπέλλου για να είμαστε πιο παραγωγικοί. Επίσης 15μελές συμβούλιο σημαίνει ότι 15 παράγοντες θα μπορούν να είναι ανά πάσα στιγμή κάθε Σαββατοκύριακο πολύ κοντά σε όλα τα γήπεδα».
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Ζήσης Γρηγορίου αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών λέγοντας τα εξής:
«Το είχατε δει και σεις στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων ήταν υπέρ του συνδυασμού μας. Κι αυτή η συντριπτική πλειοψηφία μεταφράζονταν με το απόλυτο πλειοψηφικό ψηφοδέλτιο. Επομένως ήταν λογικό ότι κάποια χρονική στιγμή η ψαλίδα θα άνοιγε και μάλιστα αρκετά. Διότι αυτό το οποίο δεν πέρασε τον Ιανουάριο το πέρασαν από μόνοι τους οι παράγοντες υπό τη λογική ότι έδωσαν σε πάρα πολλά ψηφοδέλτια την απόλυτη πλειοψηφία στον συνδυασμό μας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass