ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μεθυσμένη πολιτεία» η Τερψιθέα

* ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (19:00)

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2013 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
«Μεθυσμένη» πολιτεία θυμίζει από προχθές το απόγευμα η Τερψιθέα, καθώς η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, ο Μαχητής, ανέβηκε για πρώτη φορά στην εξηντάχρονη ιστορία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, κερδίζοντας στο στάδιο Αλκαζάρ τον Α.Ο. Μυρίνης, με σκορ 1-0.
Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και χρειάσθηκε για να υλοποιηθεί ο στόχος προσπάθεια από όλους, που συνέβαλαν ο καθένας από την πλευρά του προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι «κυανόλευκοι» που έκαναν περίπατο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους και στους αγώνες μπαράζ ανόδου, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, έχοντας ως απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Ο τεχνικός Νίκος Σταυροθεόδωρος με το συνεργάτη του Αχιλλέα Στεργιάκη έκαναν εξαιρετική δουλειά, τα αποτελέσματα της οποίας φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι αντίπαλοι παραδέχθηκαν την ανωτερότητα της Τερψιθέας, που παρουσίασε ένα ομοιογενές και πολύ καλά οργανωμένο σύνολο.
Προχθές το βράδυ φίλοι της ομάδας περίμεναν την επιστροφή της αποστολής στην Τερψιθέα και με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τους θριαμβευτές σε καφετέρια.
ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Αύριο και ώρα 19.00, στο στάδιο Αλκαζάρ, είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου θα δοθεί από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Παράλληλα θα τιμηθούν από το δ.σ. του Μαχητή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Μάτος (23 γκολ στην κανονική διάρκεια και 3 στους αγώνες μπαράζ), ο Αντώνης Χασιώτης που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ανελλιπώς με 3.500 συμμετοχής και ο αρχηγός Θοδωρής Μολάς, διότι οι συμπαίκτες του τήρησαν το Fair Play και δεν δέχθηκαν κόκκινη κάρτα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
ΚΕΡΚΙΔΑ 500 ΘΕΣΕΩΝ
Προχθές μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μυρίνη, τους παίκτες και τους προπονητές έσπευσαν να συγχαρούν στα αποδυτήρια ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος δεσμεύθηκε για την κατασκευή κερκίδας 500-600 θεατών στο γήπεδο της Τερψιθέας προκειμένου να δοθεί άδεια από τη Γ.Γ.Α., για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων.
Στον προχθεσινό αγώνα του σταδίου Αλκαζάρ, τον δήμαρχο Καρδίτσας και φίλο του Κώστα Παπαλό ανταπέδωσε τη φιλοξενία του πρώτου αγώνα στην Καρδίτσα ο αντιδήμαρχος Λάρισας Βασίλης Μπατζηλιώτης, ενώ στην κερκίδα ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανόλης Παλάσκας, που παρέμεινε στη θεσσαλική πρωτεύουσα μέχρι αργά το βράδυ για να πληροφορεί τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΣΛ, όπου επανεξελέγη ο φίλος του Ζήσης Γρηγορίου.
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
Στο αυριανό φιλικό του Μαχητή με την ΑΕΛ, τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας και ειδικά στον ξενώνα «Ελευθερία». Έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια τα οποία πωλούνται με ένα συμβολικό ποσό (3 ευρώ), θα δοθούν για τον ιερό αυτό σκοπό.
* Τον αυριανό φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ ορίσθηκαν από την ΕΔ/ΕΠΣΛ να διευθύνουν οι κ. Ζήλος, Παπαδημητρίου, Ακρίβος.
* Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από το προχθεσινό πανηγυρικό κλίμα σε καφετέρια της Τερψιθέας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass