ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξανά στην Εθνική η Καμπουράκη της Ολύμπια

* ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ * ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ: «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30
Του Κ. Γκιάστα
Χωρίς καμία απουσία από τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας συνεχίζει να είναι η 20χρονη Δήμητρα Καμπουράκη. Εδώ και έξι συνεχόμενα χρόνια η αθλήτρια της Ολύμπια (ξεκίνησε από τον ΔΑΣΑΛ και πέρυσι ήρθε στη Λάρισα) φοράει το εθνόσημο στο στήθος και φέτος θα είναι ξανά μέλος της Εθνικής Νέων Γυναικών. Ήδη η αθλήτρια της λαρισινής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα όπου και προετοιμάζεται για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τουρκία σε λίγο διάστημα.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ηθική και αγωνιστική δικαίωση των ανθρώπων της Ολύμπια να διαθέτουν μια τέτοια παίκτρια στη σύνθεσή τους και για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Άλλωστε είναι από τις λίγες περιπτώσεις αθλητριών που πάει στην Εθνική από μια ομάδα της Α2 Εθνικής.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ
Πιο συμμαζεμένο θα είναι φέτος το πρωτάθλημα της Α2 σε σχέση με τη χρονιά που τελείωσε. Θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου. Αντί για δύο όμιλοι τη σεζόν που έρχεται θα γίνει ένας όμιλος του Βορρά με 12 ομάδες και συνολικά 22 αγωνιστικές.
Όπως ανακοίνωσε και η ΕΟΚ θα δηλώνονται υποχρεωτικά στη δωδεκάδα δύο αθλήτριες κάτω των είκοσι ένα ετών, δηλαδή γεννηθείσες το έτος 1992 και νεότερες.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Προπονητής και για τη σεζόν 2013 - 2014 θα είναι ο Σάββας Αραπατσάνης που ανανέωσε με τη λαρισινή ομάδα. Άλλωστε όλοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το έργο του και την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι προπονήσεις εν τω μεταξύ συνεχίζονται κανονικά και σε λίγο διάστημα θα αρχίσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον κορμό της περιόδου που τελείωσε» δήλωσε ο προπονητής στην «Ε» και συνέχισε «μετά θα περιμένουμε τι θα γίνει με τις πανελλήνιες εξετάσεις αρκετών αθλητριών μας για να δούμε με ποιες μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία ή όχι. Έπειτα θα γίνει η διερεύνηση για μεταγραφές».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass