ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2013»

Νικητές οι παλαίμαχοι του Κισσάβου

* ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΑ... ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30
Τις ποδοσφαιρικές τους αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα χρονιά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κισσάβου Συκουρίου. Ένα ποδοσφαιρικό έθιμο που γίνεται ανήμερα της γιορτής των πολιούχων του χωριού «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το παιχνίδι αν και δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, αν και υστερούσε σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξύπνησε όμως μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του τοπικού λαρισινού ποδοσφαίρου. Ο αγώνας αυτός ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο 5-5. Για τους παλαιμάχους σκόραραν οι Γιώργος Μπέλτσιος, Χρήστος Κακαγιάννης (2), Κώστας Αγγελής και Νίκος Κακαγιάννης, ενώ για την ομάδα του Κισσάβου οι Γιώργος Χατζηλαδάς (2), Δημήτρης Λανάρας (2) και Ρωμανός Αλεξανδρίδης.
Την ομάδα παλαιμάχων αποτελούσαν οι Σπύρος Στογιάννης, Άγγελος Κακαγιάννης, Αποστόλης Γκρέτσης, Γιώργος Δημουλός, Αντώνης Μουρογιάννης, Στέλιος Λούγκος, Βαγγέλης Γκουντής, Αποστόλης Ζιώγας, Γιώργος Μπέλτσιος, Κώστας Αγγελής, Αντώνης Μπλιός, Δημήτρης Ντίνας, Στέλιος Κατσιάνης, Στέλιος Γρηγορίου, Χρήστος Κακαγιάννης, Νίκος Κακαγιάννης και Γιάννης Σαρακατσάνος.
Για την ομάδα του Κισσάβου αγωνίστηκαν οι Πετγατζής, Αγγέλης, Παλαμίδας, Αντ. Κώτσιας, Τόπης, Κορδέλας, Χατζηλαδάς, Βασ. Στογιάννης, Δημ. Λανάρας, Αλεξανδρίδης, Καραποστόλης, Κωστ. Κακαγιάννης, Τζιούρας, Πατρόνας, Νικ. Κώτσιας και Γκανάτσιος.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βασίλης Κούργιας. Το κύπελλο που αθλοθέτησε ο Δήμος Τεμπών, το σήκωσαν τελικά οι παλαίμαχοι στη διαδικασία των πέναλτι κερδίζοντας με 3-0 καθώς ο τερματοφύλακας Άγγελος Κακαγιάννης απέκρουσε τρία. Παρευρέθηκε το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΛ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συκουρίου και διαιτητής κ. Δημ. Τηλιός.
Στους συμμετέχοντες από τον Δήμο απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και δόθηκαν μπλουζάκια από τον αντιδήμαρχο κ. Στέλιο Γρηγορίου και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αργυρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass