Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (17.00 ΑΛΚΑΖΑΡ)

Πρόωρος τελικός για τον Μαχητή

* ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΣΛ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ» ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στην τελική ευθεία για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Γ’ Εθνική μπαίνει σήμερα ο Μαχητής Τερψιθέας ο οποίος υποδέχεται στις 17.00 στο στάδιο Αλκαζάρ την Ακαδημία Πλαταμώνα. Το παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου των αγώνων μπαράζ στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης μοιάζει με πρόωρο τελικό για τους πρωταθλητές της ΕΠΣΛ οι οποίοι με νίκη ανοίγουν την πόρτα της Γ’ Εθνικής.
Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας στο γήπεδο Ν. Πόρων οι δύο αντίπαλοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Τερψιθέας να σώζει την παρτίδα στις καθυστερήσεις χάρη στο «χρυσό» γκολ του Βενιαμίν Κουρούκα αν και νωρίτερα είχαν χαθεί αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη κυρίως λόγω του άγχους. Σήμερα όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού ο αντίπαλος δεν είναι άγνωστος.
«Πιστεύω ότι επειδή η ομάδα του Πλαταμώνα έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι θα πρέπει να ρισκάρει. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε –προσέχοντας παράλληλα την άμυνά μας-τους όποιους χώρους μας αφήσουν» επισήμανε ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθόδωρος σκιαγραφώντας το στίγμα της ομάδας του στη σημερινή αναμέτρηση και συνέχισε:
«Είμαστε σε καλή κατάσταση ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα βρούμε έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε τη διαδικασία πιο εύκολη. Έχουμε καλή ψυχολογία, θα παίξουμε με σοβαρότητα και θα διατηρήσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα».
Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ
Συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Μαχητή θα είναι για μία ακόμα φορά ο φίλαθλος κόσμος η παρουσία του οποίου αναμένεται μεγάλη στις κερκίδες του γηπέδου Αλκαζάρ.
«Η ομάδα με νίκη «κλειδώνει» την άνοδο. Γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να γίνει ο 12ος παίκτης. Πιστεύω ότι ο αυριανός (σ.σ. σημερινός) αγώνας θα είναι μία γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά με τους φιλάθλους μας» επισήμανε ο βοηθός προπονητή Αχιλλέας Στεργιάκης.
Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για τις γυναίκες είναι δωρεάν.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον τεχνικό Νίκο Σταυροθόδωρο και τον βοηθό του Αχιλλέα Στεργιάκη που έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους. Έτσι για τη σημερινή αναμέτρηση στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρέλλας, Κακαζούκης, Λιλολάρι, Χασιώτης, Αθανασίου, Μολάς, Τσιαντούλης, Φανίδης, Τάτσιος, Μακρής, Μάρκου, Σαββίδης, Μάτος, Αποστόλου, Παυλόπουλος Αρ., Κουρούκας, Νάκης, Βλησαρούλης, Τσιτουρτζής, Τζορμακλιώτης, Παυλόπουλος Ν. και Μόρφος.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μαχητής- Ακαδ. Πλαταμώνα
Μυρίνη- Πύρασος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μαχητής     4-1      7
-----------------------------
2. Μυρίνη        2-2      4
3. Ακαδ. Πλαταμώνα 1-2      2
4. Πύρασος    1-3      2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass