ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΗΝ ΑΕΛ 1964 (3) ΜΕ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (0-0 κ.α.)

Η Νίκη Μιχαήλ σήκωσε το τρόπαιο στους Παίδες

* ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ Η ΑΕΛ 1964 (2) ΜΕ 5-1 ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ/ΘΥΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η Νίκη Μιχαήλ κατέκτησε τον τίτλο στους Παίδες και συμπλήρωσε την τριάδα των υπερπρωταθλητών (ΑΕΛ στους Έφηβους - ΠΟΕ στους Προπαίδες) των φετινών διοργανώσεων υποδομής της ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Ζήση Γεράση επικράτησε στον χθεσινό τελικό της ΑΕΛ 1964 (3) με 4-3 στα πέναλτι (0-0 κ.α.)και σήκωσε το πολύτιμο τρόπαιο. Νωρίτερα στον μικρό τελικό η ΑΕΛ 1964 (2) νίκησε τους Ατρόμητους/Θύελλα με 5-1.
Με τους χθεσινούς τελικούς στην κατηγορία των Παίδων έπεσε η αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής γιορτής των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ στο AEL FC Arena η οποία φέτος πέραν του αγωνιστικού ενδιαφέροντος είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις του ΙΑΣΩ και στα άτομα με αυτισμό.
ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Δώδεκα συνολικά πέναλτι χρειάστηκε να εκτελεστούν για να αναδειχθεί ο φετινός υπερπρωταθλητής στους Παίδες. Ο χθεσινός τελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 500 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο AEL FC Arena μέχρι τέλους, πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα.
Η ομάδα της Νίκης Μιχαήλ στο 19’ άγγιξε το 1-0 όταν ο Κουσιάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Δύο λεπτά αργότερα χάθηκε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία όταν αυτή τη φορά ο Καλογήρου έστειλε την μπάλα μετά από ωραία ενέργεια την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με εκατέρωθεν καλές φάσεις και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στα δοκάρια. Στο 45’ ο Καλφούντζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει για πρώτη φορά την μπάλα στο δοκάρι και στο 49’ ο Μακρής από κοντά σημαδεύει κι αυτός το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή κ. Αγγελούλη για να ξεκινήσει η ρουλέτα των πέναλτι.
Ο Καλφούντζος της ΑΕΛ στο πρώτο πέναλτι σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι, ο Ζαμπέτας έκανε το 1-0 για τη Νίκη Μιχαή, ο Μαγγίνης ισοφάρισε σε 1-1, ο Στεργιούλας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναστασίου κι έτσι το 1-1 διατηρήθηκε, ακολούθησε ο Λεσάι που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ με 2-1, στη συνέχεια ο Αλεξόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 για να ακολουθήσουν δύο χαμένα πέναλτι των Αναστασίου και Τζουμάκα. Ο Τζουμάκης για την ΑΕΛ έκανε το 3-2, ενώ ο Κοντοθανάσης ισοφάρισε σε 3-3 στην πρώτη πεντάδα των πέναλτι. Αμέσως μετά ήταν η σειρά του Κανταρίνου με τον Καλαμάτα να κάνει τη σημαντικότερη απόκρουση για να ακολουθήσει το εύστοχο πέναλτι του Ντούφα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-3.
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών της Νίκης Μιχαήλ πήραν τη σκυτάλη, ενώ αμέσως μετά έγιναν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους καθώς και στις πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων τους Ακαδημία Πλίτση και Αίαντα/Ακαδημία Τυρνάβου.
Ειδικές απονομές έγιναν και στους ποδοσφαιριστές Μουλτσιά, Μπούρα, Γκατζούλη, Κοντοθανάση, Καρακώστα και Μαστακούλη που αγωνίσθηκαν με τις Περιφερειακές ομάδες και τις Μικτές ομάδες της 2ης Ζώνης στα πρωταθλήματα προεπιλογής της ΕΠΟ καθώς επίσης και στους διαιτητές των δύο τελικών.
Το «παρών» από πλευράς ΕΠΣΛ έδωσαν ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης κ. Γρηγορίου και τα μέλη κ. Γρηγοριάδης, Γκούμας, Μητροδήμος, Βλάγκας, οι ενωσιακοί τεχνικοί κ. Αλεξούδης, Πατσής και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Αλεξίου οι οποίοι έκαναν τις απονομές.
Τον τελικό διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Ζάχο και Μάνο.
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ: Καλαμάτας, Καρακώστας, Ζαμπέτας, Ντούφας, Κουσιάς, Γκουγκουλιάς, Καλογιάννης, Κοντοθανάσης, Τζουμάκας, Σκαπέρδας, Βαρνάς (Τσάτσος, Αλεξόπουλος, Στεργιούλας, Σβιλιας, Παπαπολυμέρου, Τζιαμαλής).
ΑΕΛ 1964 (3): Αναστασίου, Μούσιος, Μεμάι, Μακρής, Καλφούτζος, Μαγγίνης, Τζουμάκης, Μπόντε, Κανταρίνος, Δίχρης, Βαγενάς (Μπουρονίκος, Τσουκμακίδης, Παπαγεωργίου, Καλόγηρος, Αναστάσης, Χατζηγρηγορίου, Λεσάι, Θεμελής, Καλφούτζος, Καμπέρης).
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Η χθεσινή αγωνιστική δράση AEL FC Arena ξεκίνησε με τον μικρό τελικό. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΑΕΛ 1964 (2) με 5-1 επί των Ατρομήτων/Θύελλας. Τα γκολ για τους «βυσσινί» πέτυχαν οι Βαλαώρας (4’), Τσιούτσιας (5’), Τσιαντούλης (40’), Νικολακούλης (49’) και Σπύρου (63’) ενώ ένα δοκάρι είχε ο Μακροβασίλης. Για τους Ατρόμητους/Θύελλα σκόραρε ο Πουλιάνας (9’).
Απονομές έγιναν και στις δύο ομάδες του μικρού τελικού αμέσως μετά το παιχνίδι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσαπράζης με βοηθούς τους κ. Διαμαντή και Ντελέζο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ: Πράπας, Μάρης, Χατζής, Καλούσης, Κοντομάνος, Μακρής, Μπάρδας, Σκοτεινιώτης, Τσαγκούλης, Τριανταφύλλου, Πουλιάνας (Πισσώνης, Αλεξίου, Ντιμπουρλιάγκας, Κοσμάς, Ιωαννίδης).
ΑΕΛ 1964 (2): Δ. Τσιούτσιας, Κωστομοίρης, Μαστακούλης, Νικολακούλης, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Α. Τσούτσιας, Μπλατσάς, Σπύρου, Τσιαντούλης, Βαλαώρας (Καραγεώργος, Κουτσογιάννης, Λάιος, Παπαρσένος, Ζιώγας, Τσιούπρος, Κουτσουνάκης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass