ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Εξελίξεις μάλλον τέλος του μήνα

* Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Τύρναβος 2005 θα εκπροσωπήσει τον νομό Λάρισας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα κάνει ο μεγαλομέτοχος Βασίλης Μπρέζας, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατός σε μια κατηγορία την οποία θα απαρτίζουν σωματεία με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάντως ο κ. πρέζας δεν βιάζεται για να πάρει τις οποιεσδήποτε αποφάσεις, καθώς τα χρονικά περιθώρια του δίνουν τη δυνατότητα να κάνει τις κατάλληλες επαφές, έτσι ώστε πρώτα να πλαισιωθεί η ΠΑΕ με ανθρώπους που θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν πιο ενεργά με την ομάδα και ο ρόλος τους να είναι παραγωγικός, καθώς τη νέα σεζόν οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες, σε όλα τα επίπεδα.
Οι φίλαθλοι του Τυρνάβου περιμένουν να πληροφορηθούν και ποια θα έχει ως έδρα, το δημοτικό στάδιο της πόλης ή το στάδιο Αλκαζάρ, όπως ακούγεται.
Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται να γίνουν έργα για να δοθεί η άδεια και να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής των αγώνων, ενώ στη δεύτερη όλοι γνωρίζουν ότι στο θρυλικό Αλκαζάρ θα πάνε και πολλοί φίλαθλοι από τη Λάρισα, καθώς εκεί η ΑΕΛ έγραψε ένδοξη ιστορία. Εξελίξεις πάντως δεν θα υπάρξουν εκτός-συγκλονιστικού απροόπτου- αυτή την εβδομάδα και αναμένονται στο τέλος του μηνός και ίσως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Όσον αφορά στο ποιος θα είναι προπονητής την καινούργια περίοδο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει ο Λεωνίδας Μπίλης, που ανέβασε την ομάδα στην Football League.
Πρώτα όμως θα συζητήσει ο κ. Μπρέζας μαζί του και μετά θα αποφασίσει εάν θα είναι και τη νέα σεζόν ή θα αναζητήσει άλλον προπονητή.
Ότι λοιπόν κι αν ακούγεται περί μη συνέχιση της συνεργασίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αναμένουμε μόνο την επίσημη τοποθέτηση από τον κ. Μπρέζα, καθώς εκείνος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα είτε αφορούν στον προπονητή είτε στους παίκτες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass