ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑ

Εν αναμονή εξελίξεων στον Τύρναβο 2005

* ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2013 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:08
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Στασιμότητα παρατηρείται στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, η οποία πανηγύρισε την άνοδό της στη Football League και ετοιμάζεται σιγά-σιγά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, της συγκεκριμένης επαγγελματικής κατηγορίας.
«Δεν κουνιέται φύλλο και είμαστε εν αναμονή...» ήταν τα λόγια διοικητικού στελέχους της ΠΑΕ, που ρωτήθηκε χθες σχετικά και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, καθώς η ομάδα είναι υγιής και «κτισμένη» πάνω σε γερές βάσεις.
Όλοι φυσικά περιμένουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του μεγαλομετόχου Βασίλη Μπρέζα, που όλα τα χρόνια είχε την ίδια φιλοσοφία για τη λειτουργία της ομάδας και φέτος δικαιώθηκε, γράφοντας ο Τύρναβος μια νέα «χρυσή» σελίδα, στην ένδοξη ποδοσφαιρική του ιστορία.
Πολλά ακούγονται για τις σκέψεις που έχει ο κ. Μπρέζας, όμως τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο εφόσον ο ίδιος επίσημα το επιβεβαιώσει και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν νέα τα οποία θα αφορούν στο τι θα γίνει με το δυναμικό της ομάδας και αν ανανεωθεί ή όχι η συνεργασία με τον Κατερινιώτη προπονητή Λεωνίδα Μπίλη.
Οι παίκτες μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας σταμάτησαν τις προπονήσεις και περιμένουν προκειμένου να μάθουν πόσοι θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν και πόσοι θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.
Αναμένουν λοιπόν το συντομότερο δυνατό να ενημερωθούν σχετικά από την ΠΑΕ, για να προγραμματίσουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, τόσο για την καινούργια περίοδο όσο και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.
* Να σημειώσουμε ότι υπάρχει σκέψη και για φιλικό-φιέστα με ΠΑΕ ανώτερης κατηγορίας, προκειμένου ο Τύρναβος να γιορτάσει τη μεγάλη φετινή του επιτυχία και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμβολή του που είχε.
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ
Εν τω μεταξύ οι παλαίμαχοι παίκτες του Τυρνάβου διά των εκπροσώπων τους Γιάννη Μπακούια, Μιχάλη Κυρίτση συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ομάδας για την άνοδο στην Football League και εύχονται τη νέα σεζόν ο Τύρναβος να έχει επίσης μια ανάλογη πορεία, υλοποιώντας τους στόχους του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass