ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ - ΑΝΔΡΩΝ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Φιλαθλητικός Λάρισας

ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:03
 Να, που η Λάρισα αρχίζει και χτίζει τη δική της παράδοση στην ενόργανη γυμναστική καθώς ήταν σημαντικές οι επιτυχίες του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στις κατηγορίες Εφήβων – Ανδρών που διεξήχθη στο Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Ο Φιλαθλητικός συμμετείχε με 4 αθλητές στην κατηγορία των Εφήβων
(Γκρέζιο Κων/νο, Μάνο Θεόφιλο, Γκόνα Χρήστο, Κολοβό Βασίλη) και 1 αθλητή στην κατηγορία των Ανδρών (Γιαννάκο Αλκιβιάδη).
Ο απολογισμός σε συγκομιδή μεταλλίων και παρουσίας σε τελικούς οργάνων ήταν εντυπωσιακός. Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό εφήβων με 221,800 βαθμούς, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια σε όργανα.
Ο αθλητής Θεόφιλος Μάνος κατετάγη 5ος στο σύνθετο ομαδικό, κατακτώντας 3 μετάλλια (αργυρό στους κρίκους με 11,900 βαθμούς, χάλκινο στο άλμα με 12,400 βαθμούς και χάλκινο στο δίζυγο με 12,700 βαθμούς). Επίσης συμμετείχε σε όλους τους τελικούς οργάνων (5ος στις ασκήσεις εδάφους, και στον ίππο με λαβές και 6ος στο μονόζυγο).
Ο αθλητής Κώστας Γκρέζιος αγωνίσθηκε σε 4 τελικούς οργάνων κατακτώντας αργυρό μετάλλιο στον ίππο με λαβές, και την 5η θέση στο δίζυγο και στο άλμα με βαθμολογίες 12,800 β., 11,900β. και 12,100 β. αντίστοιχα.
Ο αθλητής Χρήστος Γκόνας συμμετείχε σε 2 τελικούς οργάνων, όπου κατετάγη 5ος στις ασκήσεις εδάφους (ισοβαθμώντας με τον Θ. Μάνο) και 7ος στο άλμα.
Ο νεαρότερος της ομάδας γεννημένος το 1998 και για πρώτη χρονιά στην κατηγορία του, ο Βασίλης Κολοβός τα πήγε εξίσου καλά, συγκεντρώνοντας 55,400 στο σύνθετο ατομικό, βοηθώντας με την απόδοση του στην κατάκτηση του ομαδικού χρυσού μεταλλίου.
Ο Αλκιβιάδης Γιαννάκος αγωνίσθηκε για πρώτη χρονιά στην κατηγορία των ανδρών (μόλις προ δεκαημέρου η ομοσπονδία ανακοίνωσε τις αλλαγές στις κατηγορίες). Συμμετείχε μόνο στους κρίκους χωρίς ουσιαστική προετοιμασία λόγω των σχολικών υποχρεώσεων του (είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου) και παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχε με μεγάλη αρχική αξία, δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα του τελικού, αφού ένα λάθος ανέκοψε την ροή του προγράμματος του.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης λόγω έλλειψης ουσιαστικής υλικοτεχνικής υποδομής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass