ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Δυο Κυριακές, μια χρονιά…

* ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:40
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυο βήματα πριν ανέβει το σκαλοπάτι της Β’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ο Τύρναβος 2005, που ετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία, οι φίλοι της ομάδας.
Μετά από 46 χρόνια, η πόλη του Τυρνάβου είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει μια ιστορική άνοδο, που την περίμεναν πολλά χρόνια τώρα, κυρίως οι παλιότεροι, για τους οποίους θα «ξυπνήσουν» μνήμες από το παρελθόν.
Δυο Κυριακές, λοιπόν, είναι ουσιαστικά μια χρονιά και ευχή όλων είναι την Κυριακή 28 Απριλίου ο Τύρναβος να επιστρέψει από τη Λευκάδα, με το εισιτήριο της ανόδου.
Αυτό που προέχει είναι να κερδηθεί ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό, ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο, όμως πιστεύουμε ότι οι παίκτες με τη βοήθεια των φιλάθλων, θα προσθέσουν μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους.
Άλλωστε το γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τα λόγια δεν έρχονται οι επιτυχίες και θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα και θα απουσιάσει μόνο ο Κώστας Οικονόμου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 16:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Καλαμαριά-Αναγέννηση Κ.: Κοτσάνης (Δράμας), Ζήρδας (Δράμας), Μπακλατζής (Καβάλας), 4ος Κωνσταντινίδης (Καβάλας), παρ.Ταμπατζάς (Θράκης)
* Κασσιόπη-Τηλυκράτης: Καλιακάτσος (Άρτας), Σπυριδόπουλος, Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), 4ος Διώτης (Αιτ/νιας), παρ.Μπλάντζος (Ηπείρου)
* Σιδηρόκαστρο –Κορδελιό: Φωτιάς, Δεμερτζής (Πέλλας), Καμπερίδης (Καβάλας), 4ος Θεολόγου (Πέλλας), παρ.Ζηλούδης (Θράκης)
* Τύρναβος – Αιγινιακός: Τσαλουχίδης, Ευθυμίου, Τσαμπαζάκης (Κιλκίς), 4ος Τσέτσιλας (Γρεβενών), παρ.Κουκουζέλης (Καρδίτσας)
Σημείωση: α) Ο αγώνας ΤΑΠ Δόξα Κρανούλας – ΤΑΠ Ζάκυνθος, δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις 65/2013, 104/2013 και 105/2013 αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για το ΤΑΠ Ζάκυνθος.
Ο αγώνας Βατανιακός - Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω έγγραφης παραίτησης της ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης από το Πρωτάθλημα της Football League 2.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass