ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.00 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στα Τρίκαλα με κόσμο ο τελικός της ΑΕΛ

* ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ * ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΚΑΝΕΤΣΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:40
Του Κ. Γκιάστα
Την ευκαιρία να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια ανόδου της ΑΕΛ στο μπάσκετ και να βρεθεί από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική θα έχουν το Σάββατο οι Λαρισαίοι φίλαθλοι. Αυτό γιατί ο αγώνας με τον ΓΣ Βόλου θα πραγματοποιηθεί με ανοικτές τις θύρες για όλους τους φιλάθλους και όχι όπως το προηγούμενο Σάββατο στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.
Ο τελικός της ΕΣΚΑΘ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΓΣ Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων και θα ξεκινήσει στις 18.00. Ο νικητής θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ ο ηττημένος θα περιμένει απλά να δει αν δημιουργηθεί κάποια θέση από τις πιο πάνω κατηγορίες.
Σήμερα εν τω μεταξύ στα Τρίκαλα θα πραγματοιηθεί σύσκεψη στην αστυνομία για τα μέτρα του αγώνα με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και της ΕΣΚΑΘ.
ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ
Αγωνία υπάρχει εν τω μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι. Εδώ και μέρες ο προπονητής Αβραάμ Παπαδόπουλος πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Θάνου Γκανέτσα. Ο πλέι μέικερ των «βυσσινί» χτύπησε στο γόνατο στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο η μαγνητική ήταν καθαρή και υπάρχουν λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί (υπάρχει μεγάλο ρίσκο για μεγαλύτερη ζημιά). Η παρουσία του ή όχι θα αποφασιστεί από τον ίδιο την τελευταία στιγμή. Πάντως είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτή τη στιγμή για την ομάδα και ενόψει ενός τόσο σπουδαίου αγώνα.
ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΑΕΛ 1964
Εν τω μεταξύ ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ 1964 η οποία αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της Α.Ε.Λ. 1964 συγχαίρει παίκτες και προπονητές για τη μεγάλη νίκη που ήρθε ως επιστέγασμα μιας ονειρεμένης χρονιάς, αποτέλεσμα δουλειάς των τελευταίων χρόνων.
Επίσης ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και τη διοργανώτρια Ε.Σ.Κα.Θ για τις προσπάθειές τους να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί ομαλά και με επιτυχία ο ημιτελικός. Πάνω από όλους, η Α.Ε.Λ. 1964 ευχαριστεί τους φιλάθλους και οπαδούς που παρά τις δυσκολίες βρέθηκαν το Σάββατο στα Τρίκαλα και με τη θερμή τους συμπαράσταση έδωσαν στην ομάδα την ώθηση που χρειαζόταν για να φθάσει στη μεγάλη νίκη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass