ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Περιμένουν 45 χρόνια για τη μεγάλη στιγμή

*Κ. ΜΠΑΡΔΑΣ: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 09 Απρ 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:28
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Ο Τύρναβος έχει την δική του μεγάλη ιστορία στον χώρο του τοπικού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου, ομάδα η οποία ανέδειξε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που είχαν ταλέντο και έκαναν καριέρα.
Τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπου έχει αξιόλογη παρουσία και φέτος του δίνεται η ευκαιρία, για να κάνει την… υπέρβαση.
Βρίσκεται λοιπόν μια ανάσα από το να ανέβει στη Β΄ Εθνική κατηγορία και σίγουρα όλοι στην ομάδα δεν θα αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Άλλωστε 45 χρόνια περιμένουν τη μεγάλη στιγμή, διότι από το 1968 ο Τύρναβος έχει να εκπροσωπηθεί στην παραπάνω κατηγορία.
Μένουν ακόμη τρία παιχνίδια, με Εθνικό Σιδηροκάστρου (εντός), Αιγινιακό (εντός) και Τηλυκράτη (εκτός έδρας), προκειμένου να γίνει το όνειρο της ανόδου, πραγματικότητα.
Και η πόλη του Τυρνάβου ζει και αναπνέει για τους εναπομείναντες αγώνες, που αν τους κερδίσει η ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και κατά 99%, θα βρεθεί στη Β΄Εθνική.
Το παιχνίδι της ερχόμενη Κυριακής με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου θα είναι ένας άλλος τελικός ανόδου, διότι μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα θα συνεχιστεί η προσπάθεια.
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του Τυρνάβου Κώστας Μπάρδας, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Την Κυριακή πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά, για να κερδίσουν το Σιδηρόκαστρο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, που είναι το μοναδικό ζητούμενο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε τέτοια παιχνίδια μετρούν το πάθος, το καθαρό μυαλό και η αποφασιστικότητα που θα έχουμε. Φτάνουμε λίγο πριν το τέλος και ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη ώστε να ανέβει η αγαπημένη μας ομάδα, στην Β΄ Εθνική. Καλούμε τον κόσμο του Τυρνάβου αλλά και από όλο τον νομό να έρθουν την Κυριακή και να βοηθήσουν για να κερδηθεί το παιχνίδι. Θα είναι ιδανικό να δούμε τη νέα σεζόν την ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα, τον Τύρναβο στην Β΄ Εθνική και να έχουμε εκπροσώπηση στη Γ’ με όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες. Αναμφισβήτητα έγιναν και λάθη, αλλά όταν σχεδιάζεις και δουλεύεις τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Τη χρονική όμως αυτή στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Όλοι λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο για να γίνουμε αρωγοί για να κατακτηθεί η πολυπόθητη νίκη. Ως εδώ που φτάσαμε θα είναι κρίμα ότι με πολύ κόπο «χτίσαμε», να το καταστρέψουμε. Ο Τύρναβος πρέπει να παίζει του χρόνου στην Β΄ Εθνική».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass