Η 15ΧΡΟΝΗ ΡΑΨΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΑΝΝΑ ΓΑΓΑΡΑ

Τιμάει τη Λάρισα με τη φανέλα της Εθνικής

*ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2013 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:28
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Είναι μόλις 15 χρονών, για την ακρίβεια 15,5 και από μικρή η μεγάλη αγάπη της είναι το ποδόσφαιρο, όπου ξεχωρίζει με το ταλέντο της.
Ο λόγος γίνεται για την Άννα Γαγάρα από τη Ραψάνη, η οποία αγωνίζεται στον Μαγνησιακό Βόλου στα χαφ και οι καλές εμφανίσεις της είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί και στην Εθνική ομάδα κορασίδων, U-16.
Πρόσφατα πήρε μέρος με το εθνικό μας συγκρότημα σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στη Χαλκίδα και σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ελλάδα-Αζερμπαϊτζάν 7-0, Ελλάδα-Ισραήλ 1-0, Ελλάδα-Μάλτα 1-0.
Προπονητές της είναι ο Βαγγέλης Κουτσάκης και ο εκ Κρανιάς καταγόμενος Δημήτρης Μπατσίλας, που μιλά με κολακευτικά λόγια για το ταλέντο της, τονίζοντας όμως ότι ακόμη είναι μικρή και χρειάζεται πολλή δουλειά αλλά και να μείνει προσγειωμένη.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
Η Γαγάρα ανήκει στον Μαγνησιακό του Βόλου και οι θυσίες θα έχουν όπως φαίνεται αποτέλεσμα, καθώς η βολιώτικη ομάδα που ισοβάθμησε στην κανονική περίοδο με τα Τρίκαλα, σε αγώνα μπαράζ ανόδου κέρδισε τη Φλώρινα με 4-2 στο Στεφανοβίκειο, ενώ την Κυριακή 21 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την Πανσερραϊκή και ακόμη με ισοπαλία θα ανέβει στην Ά Εθνική κατηγορία. Στον Μαγνησιακό αγωνίζεται και μια ακόμη Λαρισαία παίκτρια, η Ελένη Πατέτσιου.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Αν αναλογισθούμε ότι στον Μαγνησιακό παίζουν δυο κορίτσια από τη Λάρισα ενώ και στην Καρδίτσα αγωνίζονται Λαρισαίες παίκτριες, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η δημιουργία μιας γυναικείας ομάδας, στην πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου.
Η Γαγάρα που θαυμάζει τον Πουγιόλ της Μπαρτσελόνα, στη Λάρισα προπονείται αρκετές φορές με τον Κρανιώτη τεχνικό Αχιλλέα Μαστοροδήμο, που είναι πρόθυμος εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αναλάβει προπονητής σε γυναικεία ομάδα, καθώς και άλλα κορίτσια νεαρής ηλικίας ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο.
*Στις φωτογραφίες η Άννα Γαγάρα που φοράει τη φανέλα με του νούμερο 2, με την ομάδα της εθνικής Κορασίδων και με τους ομοσπονδιακούς προπονητές της, Βαγγέλη Κουτσάκη, Δημήτρη Μπατσίλα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass