Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια ομάδα που «γεννάει» πρωταθλητές...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΕΧΑΝΕ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ) ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΣΚΟΡ 58-54 * ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΚΑΣ: «Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Δημοσίευση: 01 Απρ 2013 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:14
 Του Κ. Γκιάστα
 Είναι κάποιοι σύλλογοι που έχουν ξεκάθαρο ρόλο και σκοπό ύπαρξης. Ο Κεραυνός είναι ένας από αυτούς και το έχει αποδείξει η ιστορία του λαρισινού μπάσκετ πως έχει σαν μοναδικό στόχο να «γεννάει» πρωταθλητές. Χθες στο κλειστό του Αλκαζάρ και σε γεμάτες κερκίδες (μήπως τελικά ο κόσμος της Λάρισας ψάχνει να δει νέα ταλέντα και έχει κουραστεί από τα ίδια πρόσωπα;), οι έφηβοι του Κεραυνού κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση (έχαναν μέχρι και 15 πόντους σε κάποιο σημείο) και να στεφθούν πρωταθλητές νομού Λάρισας. Κέρδισαν την αξιόμαχη και ίσως κουρασμένη από τα συνεχόμενα ματς, ΑΕΛ (μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι παίκτες παίζουν στην ανδρική και την ίδια ώρα οι παίδες προκρίθηκαν και στον τελικό της Θεσσαλίας) μετά από ένα συναρπαστικό ματς με σκορ 58-54.
Κορυφαίος της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Μιχάλη Μίχα. Έναν παίκτη που πήρε την ομάδα πάνω του στα τελευταία λεπτά και το σκορ από 54-49 το γύρισε σε 54-58 και χάρισε τον τίτλο στους πράσινους.
Τα πανηγύρια που ακολούθησαν ήταν έξαλλα με τους ανθρώπους του Κεραυνού να γίνονται ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου.
«Αυτή είναι η δουλειά μας και γι΄ αυτό θα παλεύουμε» δήλωσε συγκινημένος στην «Ε» ο Αντώνης Πάκας ο προπονητής των εφήβων του Κεραυνού (που είχε για στήριγμα τον Μίρσα Κούρτοβιτς) και συνέχισε: «Ο Κεραυνός είναι η ζωή μας και γι΄ αυτόν ονειρευόμαστε. Όπως βγήκε ο Βασίλης Σπανούλης, ο Αγγελακόπουλος, ο Γιουλέκας και άλλα παιδιά έτσι θα έρθει και νέα φουρνιά. Πληγωθήκαμε που η ομάδα έπεσε κατηγορία στο ανδρικό αλλά ρεφάραμε με αυτή την επιτυχία. Για εμάς αυτό είναι πιο σημαντικό. Αν βγάλουμε έναν παίκτη που να παίξει σε υψηλές κατηγορίες θα είναι σημαντικότερο από το να παίζουμε στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Δεν πειράζει που θα παίξουμε στην Α2 ΕΣΚΑΘ.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν και φυσικά στην ΑΕΛ που έφτασε ως τον τελικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση. Γιατί όχι και στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος...». 
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μανώλης Πιτσίλκας και Θέμης Κοντογιάννης που τα πήγαν περίφημα αποφεύγοντας τα λάθη.
Από τους άλλους νομούς της Θεσσαλίας προκρίθηκαν οι εξής ομάδες:
Αλμυρός         Μαγνησία
Άγιος Νέστορας - Τρίκαλα
Άρης Καρδίτσας        Καρδίτσα
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει κλήρωση για τα δύο ζευγάρια.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 36 - 26, 48 - 47, 54 - 58
Α.Ε.Λ. (Τριανταφύλλου): Τέλιος 8, Φαρμάκας, Σπύρου Σ., Κουρής 8 (2), Χαντζάκος 2, Πουτσιάκας 2, Κονδυλόπουλος 6, Τζιαστούδης, Αράπκουλες 6, Μόσιαλος 12, Χαλκιάς 10 (1), Μπαγκούας.
KΕΡΑΥΝΟΣ (Πάκας): Μίχας 25, Αλμπάνης, Πάτρας 1, Ψύρρας, Δημοβέλης, Μπούσιος 2, Καλέσης, Χανέλλι, Καραβασώνης 7 (2), Πάσχος 2, Ποταμιάνος 14, Βησσαρίου 7
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass