ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΜΕ 3-1

Την ήττα γνώρισε ο Δωτιέας

* ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2013 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:14
 Ιδ.ανταπόκριση
Την ήττα γνώρισε χθες ο Δωτιέας στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο με 3-1, αποτέλεσμα που έστειλε τους γηπεδούχους στη νέα Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία και τον Π.Ο.Ε. στο τοπικό πρωτάθλημα.
Ο Ρήγας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τους παίκτες του να δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Στο 7’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τσαγκαλά μετά από σέντρα του Μιχολίτση, ενώ το σκορ άνοιξε στο 14’. Ο Μπίκας τροφοδότησε τον Μιχολίτση που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγινε έτσι το 1-0.
Ο Δωτιέας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το σουτ του Τσατσαλίδη στο 20’ κατέληξε άουτ. Βέβαια ο Ρήγας συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει το δεύτερο γκολ. Στο 22’ ο Μιχολίτσης επιχείρησε μακρινό σουτ χωρίς να βρει στόχο, ενώ στο 25’ ο Μπίκας σέντραρε για τον Τσουκάλη, που έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Ανδρίτσο να κάνει δύσκολη απόκρουση. Άουτ κατέληξε το μακρινό σουτ του Χατζή στο 26’, ενώ στο 34’ ο Μιχολίτσης έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Μπίκας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Βελεστινιώτες δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 35’, όταν ο Γουτούλης σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Τσουκάλη και στρώθηκε στον Μιχολίτση, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει το 2-0. Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ρήγας πέτυχε και τρίτο γκολ πριν τελειώσει το α’ ημίχρονο. Ήταν στο 40ό λεπτό όταν ο Μιχολίτσης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο αφύλακτος μέσα στην περιοχή Τσουκάλης έγραψε το 3-0 .
Στο β’ μέρος δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο ποιότητας. Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα είχαν το μυαλό τους στα πανηγύρια που θα ακολουθούσαν, ενώ αυτοί του Δωτιέα έδειχναν συμβιβασμένοι με την ήττα. Πάντως, προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής και τα κατάφεραν στο 76’. O Τσατσαλίδης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα αφού βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην πλάτη του Τσουμπέκου κατέληξε στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 55’, αλλά ο Τσουμπέκος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κοταρέλα. Στην επανάληψη οι καλύτερες στιγμές για τον Ρήγα οι προσπάθειες των Σ. Μπακάλη στο 68’, Γάρου στο 73’ και Μιχολίτση στο 83’ που κατέληξαν άουτ
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας που δεν χρειάστηκε να βγάλει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του. Βοηθοί του ήταν οι κ. Πατσιάς και Νατσιόπουλος από την ίδια Ένωση.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ(Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Σ. Μπακάλης, Χατζής (58’ Μπλέτσας), Χατζηαθανασίου (62’ Πάσχος), Μπίκας, Τσουκάλης (69’ Γάρος), Μιχολίτσης.
ΔΩΤΙΕΑΣ(Κώστας Μάγγος-Δημήτρης Κωστής): Ανδρίτσος, Ριζούλης, Καραπλιάγκος (72’ Σιμούλης), Γεωργαντζιάς, Πολύζος, Τσαγκαλάς (62’ Κασίδας), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κωστούλας (51’ Τζήκας), Κουβελάς, Κοταρέλας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass