ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0

Φιλική νίκη του Τυρνάβου 2005

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2013 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:10
 Η αγωνιστική απραξία της περασμένης Κυριακής για την ομάδα του Τυρνάβου (πήρε τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης), έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, ενόψει μάλιστα της επόμενης κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Δόξα Κρανούλας, να διατηρήσει σε ετοιμότητα την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, παίζοντας φιλικό παιχνίδι με την κυπελλούχο ΕΠΣΛ Δήμητρα Γιάννουλης,
Από την άλλη πλευρά, το τεχνικό δίδυμο των «Πρασίνων» Γιάννης Μπουρνάκας και Βασίλης Μπακογιάννης, αντιμετωπίζοντας το κατά 2 κατηγορίες μεγαλύτερο συγκρότημα του Τυρνάβου, δοκίμασαν τις δυνατότητες των παικτών τους ενόψει της προσεχούς συμμετοχής της Δήμητρας Γιάννουλης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, δίδοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές.
Ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετά γοργό ρυθμό, τον οποίο επέβαλαν όπως ήταν αναμενόμενο οι επαγγελματίες παίκτες του Τυρνάβου, κάμπτοντας γρήγορα τη φιλότιμη αντίσταση των γηπεδούχων.
Σε σουτ βολίδα του Παπαϊωάννου έξω από την περιοχή της Γιάννουλης, στο 8΄, η μπάλα βρήκε στο σώμα του αμυντικού Νεστορίδη και αλλάζοντας πορεία, κατέληξε στα δίχτυα του Τρούκη, ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Δύο λεπτά αργότερα (στο 10΄) ο Νεστορίδης ανέτρεψε στην περιοχή της Γιάννουλης τον Αντωνόπουλο, υποδεικνύοντας ο διαιτητής το σημείο του πέναλτι. Εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουσινάκης, σημειώνοντας το 0-2.
Στο 53΄ ο Μπουσινάκης δέχθηκε πάσα του Τσούκαλου και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Σιάτρας στο 63΄ με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή του Τρούκη.
Ο Σιάτρας είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 49΄ να σκοράρει, σουτάροντας από κοντά και αποκρούοντας σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Τρούκης. 
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μετά το 0-2 να ισορροπήσουν το παιχνίδι, απειλώντας με τους Φατούρα στο 33΄ και Πατσιωτό στο 47΄. 
Μετά τον αγώνα, που διεξήχθη σε πολύ καλό και κυρίως αθλητικό κλίμα, τόσο οι προπονητές Λεωνίδας Μπίλης και Γιάννης Μπουρνάκας καθώς και διοικητικοί των 2 ομάδων, αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές για καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων που έθεσε το κάθε σωματείο (ο Τύρναβος επιδιώκει την άνοδό του στη Β΄ Εθνική κατηγορία και η Γιάννουλη ελπίζει σε μια καλή πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας).
Ο τεχνικός του Τυρνάβου Λ. Μπίλης ευχαρίστησε τη Δήμητρα που αποδέχθηκε την πρόσκληση για το φιλικό παιχνίδι, συγχαίροντας παράλληλα την ομάδα της Γιάννουλης για την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας. Αναφερόμενος στην ομάδα του είπε πως κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται και εύχεται και προσμένει πως στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τη Δόξα Κρανούλας, οι παίκτες του θα προσπαθήσουν και θα επιδιώξουν πάση θυσία τη νίκη, που θα τους κρατήσει εντός του στόχου και που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική.   
 
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ Μπουμαρσόπουλος, Γκαραβέλης και Μακρής.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Τρούκης, Μπαρούτας Ν., Φατούρας (57΄ Κοντοδήμος), Νεστορίδης (21΄ λ.τ. Κουρούτσαλης), Δαλακώνης, Θώμος (67΄ Σαπάκος), Μανάκας (75΄ Σκριάπας), Πατσιωτός (62΄ Γκαλγκανόπουλος), Λιούσκας (71΄Κικίδης), Μπαμπάλης (46΄ Τασιός), Μπαρούτας Θ. (77΄ Χατζηλιάδης).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λ. Μπίλης): Γούπος (46΄ Ντάλλας), Παπαϊωάννου (57΄ Καραγιάννης), Περήφανος (46΄ Αθανασούλης), Νόνης, Πολύζος (46΄ Σιάτρας), Μεζίνη, Αντωνόπουλος, Κυπτίου (57΄ Διβανές), Μπουσινάκης (57΄ Μπόντε), Βούλγαρης (46΄ Τσούκαλος), Κακαβίτσης (57΄ Ρόκκα).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass