ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πλούσια ποδηλατική δράση

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:11
Γεμάτο αγωνιστική δραστηριότητα, ήταν για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας το τριήμερο 23-24-25 Μαρτίου 2013. Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο λαρισινός σύλλογος: «Το Σάββατο 23 Μαρτίου διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία στο Συκούριο Λάρισας Αγώνα Δρόμου με τη συνεργασία της ΔΟΠΑΠΕΤ του Δήμου Τεμπών. Στις κατηγορίες Μίνι μικρά – μεγάλα, Παμπαίδες, Κορασίδες, Γυναίκες, Παίδες. Ο παραπάνω Αγώνας ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το έτος 2013.
Στον αγώνα συμμετείχαν 69 αθλητές από 5 σωματεία των Αθηνών: ΑΟ Θησέας, Νέα Φιλαδέλφεια, Ερμής Μαρκοπούλου, Παναθηναϊκός, Πανερυθραϊκός. 2 σωματεία της Θεσσαλονίκης: ΒΑΟ, Βέλος καθώς και τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδος Ασκληπιός Τρικάλων, Π.Ο. Καρδίτσας, Άκρατος Βόλου, Πηνειός και φυσικά ο οικοδεσπότης Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας.
Ο Σύλλογός μας πάλι ήταν πρωταγωνιστής αφού οι αθλητές μας κατάφεραν να πάρουν 2 χρυσά μετάλλια με τον Καρατσιβή Παναγιώτη στην Κατηγορία Μίνι μεγάλα και την Τσοπούρογλου Σοφία στις Κορασίδες. 1 χάλκινο στην κατηγορία Γυναικών με την Καπέλλα Φανή. Επίσης συμμετείχε το σύνολο των αθλητών – αθλητριών του συλλόγου στης αγωνιζόμενες κατηγορίες όπου και πήραν τις παρακάτω θέσεις.
Μίνι μικρά: Γώγου Ευδοξία 5η, Δοξαρά Μαρία-Ελένη 7η
Μίνι μεγάλα: Δοξαράς Ευάγγελος 4ος, Κόκκαλης Δημοσθένης 6ος, Γούτας Αντώνιος 8ος, Δόξαρα Αθανασία 10η και Μπρούτσης Ανάργυρος 13ος
Παμπαίδες: Γούτας Στέργιος 15ος
Παίδες: Τσάτσαβος Σταύρος 12ος
Κορασίδων: Βαρεταίου Χρυσάνθη 5η και Τσάτσαβου Γεωργία 7η.
Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του Συκουρίου όπου παρευρέθηκαν οι αθλητές, οι συνοδοί καθώς και πλήθος και χειροκρότησαν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Δήμου Τεμπών κ. Γρηγορίου Στέλιος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Αργυρίου Ιωάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λαράνας Κων/νος και ο αντιπρόεδρος της ΔΟΠΑΠΕΤ κ. Νταφούλης Κων/νος. Θα είναι μεγάλη παράληψη να μην ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας, την Τροχαία και ιδιαίτερα τον διοικητή και υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Περιφέρειας κ. Καλαμπούκα Αχιλλέα και Μπαρακόπουλο Αστέριο που ήταν επικεφαλής των μέτρων τάξης και παρευρίσκονταν καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και τους δικυκλιστές της Τροχαίας που απέσπασαν όλοι τους κολακευτικά σχόλια για την άρτια και ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.
Την επόμενη μέρα 24 Μαρτίου ο Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας συμμετείχε σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου που έγινε στην Κάτω Αχαγιά Πατρών όπου και εκεί ήταν πρωταγωνιστής αφού πήρε 2 χρυσά μετάλλια με τον Καρατσιβή Παναγιώτη στην κατηγορία Μίνι μεγάλα και στην κατηγορία Κορασίδων με την Τσοπούρογλου Σοφία και ένα αργυρό με τη Βαρεταίου Χρυσάνθη στην ίδια κατηγορία. Επίσης οι αθλητές του τερμάτισαν σε τιμητικές θέσεις στην κατηγορία Ανδρών. Ο Πέτρου Ευάγγελος στης 37η θέση, ο Αδάμος Απόστολος στην 46η, ο Τσοπούρογλου Βασίλης στην 55η και ο Δοξαράς Γεώργιος στην 104η θέση. Στην κατηγορία Εφήβων στην 4η θέση. Στην κατηγορία Κορασίδων η Τσάτσαβου Γεωργία στην 6η θέση, στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ο Κόκκαλης Δημοσθένης στην 5η θέση, ο Δοξαράς Ευάγγελος στην 8η θέση, η Δοξαρά Αθανασία στην 9η, στην κατηγορία Μίνι μικρά η Δοξαρά Μαρία – Ελένη στην 9η θέση και στην κατηγορία Γυναικών η Καπέλλα Φανή στην 13η θέση.
    Στις 25 Μαρτίου ο σύλλογος συμμετείχε στο πρώτο Κύπελλό Δρόμου Ελλάδας που είχε εκκίνηση από την Πάτρα και τερματισμό στην Αγία Λαύρα στα Καλάβρυτα με 3 άνδρες και έναν έφηβο. Οι αθλητές του Ποδηλατικού Δοξαράς Ευάγγελος και Τσοπούρογλου Βασίλειος προπορεύονταν και βρίσκονταν στο πρώτο γκρουπ των αθλητών και στο 45ο χιλιόμετρο έγινε πτώση ποδηλατών με αποτελεσμά τον τραυματισμό του Τσοπούρογλου και την εγκατάλειψή του και παρά το μεγάλο σοκ του Δοξαρά Βαγγέλη κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να πιάσει τους προπορευόμενους και να τερματίσει στην τρίτη θέση στην κατηγορία Εφήβων. Επίσης στην κατηγορία Ανδρών τερμάτησαν ο Αδάμου Απόστολος και Πέτρου Ευάγγελος στις θέσεις 62 και 69 αντίστοιχα.
   Η αποστολή διανυκτέρευσε στο Ξενοδοχείο Νιφορέικa Beach. Το ΔΣ ευχαριστεί τους 2 χορηγούς του συλλόγου, την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια Ο.Ε. και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου για την βοήθεια που προσφέρουν στον Σύλλογο. Ο επόμενος αγώνας είναι το 1ο Κύπελλο Πίστας στις 30-31 Μαρτίου στην Αθήνα και η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου και θα καταλύσει στο Ξενοδοχείο Crystal City.
Πρέπει να τονίσουμε, όσα παιδιά αγόρια και κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν με την αγωνιστική ποδηλασία μπορούν να γραφτούν στην ακαδημία ποδηλασίας για να συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 - 551118, 6944 - 390872 ή στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο 5ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου, Λάρισα, ΤΚ 41500, Τ.Θ. 3030, Τηλ. 2410-283111 – FAX: 2410-283113 που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας Bosch Car Service, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα εκτός Σαββατοκύριακου καθώς τέλος και στο email: pgslarissas@gmail.com».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass